Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene vole kupovati, muškarci radije gledaju televiziju ~ predrasude ili ne?  (Pročitano 4660 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
I ne zaboravite cuvenu zensku recenicu... "Nemam sta da obucem..."
Nikad to nisam cuo kod muskarca... bar ne onih koje smatram normalnima...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 610
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
I ne zaboravite cuvenu zensku recenicu... "Nemam sta da obucem..."
Nikad to nisam cuo kod muskarca... bar ne onih koje smatram normalnima...

Smile Sa tom recenicom nisi pogresio uopste, zapravo to nam je uzrecica, cak i kada imamo sta da obucemo, mi ipak to izgovorimo. Smile
Verovatno ima tacnosti , bar mao , sto se tih iztrazivanja tice, ali kod mene nije bas tako ..i da muz mi ne gleda TV uopste... Smile
IP sačuvana
social share
Woman in love...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ali .. ja stvarno nemam sta da obucem  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Najcrnje je sto sam u nekoliko navrata zaista bio svedok vrlo detaljne analize osobe zenskog pola koja nedvosmisleno dokazuje da je ta izjava uvek tacna.
Argumenti koje zene imaju u tim situacijama su nama kao muskarcima potpuno neshvatljivi, ali ako stavis 2000 zena, svih 2000 ce ih savrseno razumeti. Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
mislim da vi muski uopste ne treba da pokusavate da shvatite tako nesto

ni ja se ne trudim da shvatim npr. sta ima zanimljivo u 2 x 45 jurcanja lopte  Smile
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
ni ja se ne trudim da shvatim npr. sta ima zanimljivo u 2 x 45 jurcanja lopte  Smile
Potpisujem.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
hm... Volim shoping..  Ali ne i sate provedene u shopingu. Problem zbog koga izgubim i dane u shopingu je sto ja u glavi zamislim odevne kombinacije koje zelim da kupim, pa imam problem da ih pronadjem i sto tragajuci za onom bar slicnom ne mogu da odlucim.
Obozavam cipele... To je vec nesto drugo, nije potreba za 50 pari, ali zelja i mogucnost svakako jeste.

"Nemam sta da obucem" - Jeste... Klasicna zenska recenica... Nije uopste stvar u tome da ja nemam sta da obucem, imam , ali imam zelju i potrebu da to bude nesto novo, i nesto sto vec nije vidjeno ...

Stvar je jasna ... I nije ne razumljiva.
Pored toga sto ja ne vidim nista interesantno u sportu, nevidim ni potrebu za odredjenim tehnickim izumima...
A tv... E to mi tek nije jasno ... Bilo bi mi jasno da ista pametnog ima na programu!
« Poslednja izmena: 17. Feb 2009, 09:03:36 od Razmazzena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
SF, bravo ..... Kad meni ova moja kaže da nema šta da obuče, ja šiznem ..... a 85 posto fioka i ormana je zatrpano njenim stvarima.... 50 posto od toga je obučeno jednom, i više nikada , jer joj se ne svidja .... pa zašto si kupila ako ti se ne svidja? Loodilo ..... imam 6 majci, 4 duksa i 3 para farmerki, i u potpunosti sam pokriven za svakodnevno oblačenje .... i par odela, ostalo od svadbe i ispraćaja  Smile Smile Smile  i znaš kako me zabole da li će neko reći: gle, ovo odelo nosio i kod mike na svadbi, i sad posle 3 godine kod pere isto ...  ma da ....

Odnosno dva para odela, sada sam skontao da se par odela kaže za jedan komplet, tako beše?
« Poslednja izmena: 17. Feb 2009, 10:07:54 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ni ja se ne trudim da shvatim npr. sta ima zanimljivo u 2 x 45 jurcanja lopte
Mnogo veci broj zena razume i voli fudbal nego sto muskaraca voli i razume shopping Smiley

Citat
"Nemam sta da obucem" - Jeste... Klasicna zenska recenica... Nije uopste stvar u tome da ja nemam sta da obucem, imam , ali imam zelju i potrebu da to bude nesto novo, i nesto sto vec nije vidjeno ...

Stvar je jasna ... I nije ne razumljiva.
Jeste nerazumljiva. Nije svako vece prijem u Belom Dvoru pa da treba biti opterecen time...
I mi volimo da obucemo nesto novo, nesto sto nam se dopada, ali ne kupujemo stvari koje cemo obuci jednom ili nijednom, ne kupujemo stvari za koje cemo posle reci da nam se ne svidjaju...
To sto je to tebi savrseno jasno, ne znaci da je drugima razumljivo...
Narocito sto se takve recenice cuju i kad se ide na neka obicna mesta, gde mozes i u pidzami i gacama otici...
Ne kazem da treba tako, covek uvek treba da izgleda bar pristojno, ali sredjivati se i nervirati oko toga sat vremena je suludo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mozda i jeste... ali to volim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.