I'm not what I was last summer, not who I was in the spring. Tell me, tell me, tell me when will we learn we love it and we leave it and we watch it burn Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
frajeri koji više vremena provode u teretani nisu naročito zanimljivi damama.
naravno . Srpkinje su ovo provalile davno . jos od rala i volova
ма да ... не би ни поглед бацила за неким трокрилним орманом што излази из теретане верујем ... као што ни ја се не би окренуо за неком младом поштеном парт-тајм стриптизетом
pogled mozda bacila ali ga ne bih konzumirala . eee bree pa ja sam metar i zilet . os' da me utusi jbt
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring. Tell me, tell me, tell me when will we learn we love it and we leave it and we watch it burn Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
...kао што ни ја се не би окренуо за неком младом поштеном парт-тајм стриптизетом
Ja bi, ako bi joj medju grudima bila clanska karta biblioteke!
bilo nekad. tu se sad drzi telefon.
prica mi drugarica (metar i sumska jagoda ) kad je njen muz (trokrilni orman , pisaci sto i radna povrsina ) posle orgazma onako lagano naslonio svoje telo na nju (ona ispod) ona je iskusila vantelesno iskustvo . kad nije tad umrla nikad nece
...kао што ни ја се не би окренуо за неком младом поштеном парт-тајм стриптизетом
Ja bi, ako bi joj medju grudima bila clanska karta biblioteke!
bilo nekad. tu se sad drzi telefon.
prica mi drugarica (metar i sumska jagoda ) kad je njen muz (trokrilni orman , pisaci sto i radna povrsina ) posle orgazma onako lagano naslonio svoje telo na nju (ona ispod) ona je iskusila vantelesno iskustvo . kad nije tad umrla nikad nece
U jeee... On bas neki osjetljiv tip! Znam ja lika prodaje odlicne klocne, pa kad sledeci put krene da se naormari na nju, a ona lijepo dvije klocne pod njega i bog da je vidi... Moze odma i ulje da mu promjeni!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.