Научници са Универзитета у Есексу тврде да не постоје жене које су искључиво хетеро, преноси британски Телеграф.
„Жене никада нису потпуно хетеросексуалне, односно да их привлаче искључиво мушкарци. Њих или привлаче жене и мушкарци, што их чини бисексуалним, или их привлаче само жене по чему су хомосексуалне“, рекао је вођа студије Герулф Ригер.
Истраживање је спроведено на 345 жена, а испитанице су гледале фотографије и видео-материјал са голим женама и мушкарцима.
Потом су мерене њихове реакције, попут ширења зеница као знака сексуалног узбуђења, као и пулс. Откривено је да је 82 одсто жена било сексуално стимулирано приказима оба пола.
Од жена које су рекле да су искључиво хетеросексуалне, чак њих 72 одсто било је веома узбуђено током гледања материјала са голим припадницама нежнијег пола.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.