Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jul 2025, 14:04:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otkrivanje novog  (Pročitano 311 puta)
10. Avg 2009, 10:37:18
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Otkrivanje novog je uvek zanimljivo i zabavno. U toku školske godine ste nekad pretrpani obavezama, ali dok još uvek traje raspust, imate vremena, i jedan od super načina da ga upotrebite jeste da otkrijete nešto što vam je novo.

Šta bi to moglo da bude? Maltene bilo šta, samo dok pazite na bezbednost i dok to otkrivanje novog nije nešto destruktivno ili autodestruktivno (ima ko kaže da u životu sve treba probati, ali to ne treba shvatiti bukvalno - ne morate baš sve da probate, naročito ne ono što je sigurno štetno za vas).

Recimo, možete da slušate neku novu muziku, možda i u nekom potpuno drugačijem "fazonu" od onog koji obično slušate - ako vam se ne dopadne, prestaćete, ali ko zna, možda vam se i svidi. Ili, ako imate priliku da otputujete u neko drugo mesto, makar i na dan-dva - čak i ako se radi o sasvim malom gradu, vama će biti nov, i bar neko vreme će vam biti zanimljivo da vidite šta tamo ima. Nema mogućnosti za put? Sigurno i u vašem gradu postoji nešto zanimljivo što još niste videli - istražite malo. Naravno, uvek su tu i mogućnosti čitanja novih knjiga, gledanja novih filmova i serija, igranja novih igara na kompjuteru, tome već nema kraja.

Još neke mogućnosti: radite nešto što pre niste radili. Oprobajte se u plesnoj školi ili u nekom sportu (skoro svuda postoji mogućnost za besplatan prvi čas ili prvi trening, tako da i bez novca zaista možete da isprobate sve i svašta, a čak i ako takve mogućnosti nema, niko vam neće zabraniti da samo dođete i gledate, pa možete makar da vidite kako to izgleda). Oprobajte se u nekoj novoj veštini, pitajte nekoga da vam pokaže pa probajte i sami (za početak, vaši prijatelji sigurno znaju sve i svašta, pitajte ih da vam pokažu nešto od toga). Ako već niste, probajte da napišete priču ili pesmu. Da napravite nešto, naslikate, izvajate...

Mogućnosti je mnogo, a obično je sve zanimljivo dok vam je novo. Nešto vrlo brzo prestane da bude interesantno, ili odmah vidite da vam se ne bi dopalo, ali takođe i otkrijete gomilu stvari koje vam se dopadaju i onda vremenom imate sve više zanimljivih stvari koje volite da radite i u kojima uživate. Dosada, šta to beše?

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jul 2025, 14:04:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Otkrivanje novog

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.