Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Jbg... tuzna cinjenica.. ja se stvarno ne secam kad je on bio trezan.. na svim video snimcima je pijan kao letva , na svim nastupima u beogradu isto tako, pa cak i na svom prvencu u multimedialnom delu kad prica o sebi ne moz da rasplete jezik ni uz 2 pomocnika.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Zeljko ima bolje glasovne mogucnosti, ali bar sto se mene tice i boja glasa je jaako bitna, Vlada ima jako topao i mekan glas.Zeljko zna svoj posao, iako ja privatno ne slusam diskare sto da ne radi ono sto masa voli.Inace glasah za Vladu...
Meh... Mislim da bi to moglo da se posmatra na ovaj nacin: i Zeljko i Vlado su super pevaci, ali jedan svoj talenat koristi u korist "sila mraka" (iliti etno-popa), a drugi je "good guy!"
Po mom misljenju Vlado je mnogo kvalitetniji pevac nego Zeljko. Slazem se sa tim da je Zeljko je mnogo komercijalan dok Vlado izgleda da radi ovo vise zbog neke ljubavi prema muzici a manje zbog komercijale. U svakom slucaju oboje su veoma muzicki talentovani.