"Crowz Supermoderator Politicki ~ Geopoliticki forum
Svecano objavljujem vanserijsku vest!
Drugi krug predsednickih izbora je zavrsen 3 februara...
Kako neki smatraju, u najneizvesnijim izborima do sada, pobedio je Boris Tadic, koga je predlozila Demokratska Stranka (DS). Time je okoncano vracanje u devedesete i izolaciju. Pred nama je svetla buducnost. Vidimo se u Evropi.
Knjiga utisaka (ova tema) se zatvara posle 7(sedam) dana."
------------- Како модератор, у овом случају супермодератор Crowz, може уопште да буде објективан, непристрасан, да правилно просућује и одређује које теме су за закључавање, који корисници су за бан, кад је очигледно да је приклоњен начину мишљења које има Демократска Странка, ЛДП, ЛСДВ и слични. Овај форум не схватам као форум Демократске Странке и сличних странака који заговарају Србију у Европској Унији, већ као форум окупљања грађана свих страначких, верских, националних, етничких опредељења, стога је неразумно и некоректно да супермодератор политички у својим реченицама нагиње ка одређеној групацији овог форума која има став да Србија треба да уђе у ЕУ.
Не спорим ја и поштујем свачији политички став, па тако и његов његов да он жели да Србија уђе у ЕУ и поштујем то да он сматра "да кад би радикали дошли на власт да би настало помрачење сунца и нуклерани рат", али он као супермодератор такве ставове мора да износу дискусијама, а НЕ у завршној речи у име свог звања- супермодератора!!! Стога захтевам да горње своје реченице (болдоване) избрише и да убудуће се клони таквих коментара. Ово све говорим у жељи за што бољим радом Бурек форума. http://forum.burek.com/index.php/topic,309356.1890.html
Молим за одговор. Поздрав. Мишко
« Poslednja izmena: 10. Feb 2008, 10:28:02 od vozi-misko »
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Ako nisi shvatio da je to sarkazam, onda stvarno imas ozbiljan problem kada je percepcija u pitanju...
Sto se tice modova na politici. Uzevsi u obzir to sa kakvim se glupostima srecu svaki dan u neogranicenim kolicinama, bezgresni su i savrseno rade svoj posao. Uostalom, mislim da sam nekoliko puta to jasno rekao... kome se ne svidja, zna gde su vrata... Pa vi idite gde ima bolje...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!