Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Zdrava' navika koja sigurno ubrzava smrt  (Pročitano 6183 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Pa, ispostavilo se da je zbog raznih kartela koji se bave uzgojom kravica svinjce satanizovano... kao sto je i slucaj sa forsiranjem mleka kao osnovnog izvora kalcijuma..
Da se razumemo... ja nikako ne bih zagovarala izbacivanje mleka, ko voli da ga pije... slobodno... ja ga ne pijem zbog dijeta vec vise od 2 godine i samo povremeno mi nedostaje ukus... Ali.. treba reci da mleko nije izvor kalcijuma... i da je bolje pojesti saku orasastih plodva... i ne nikako ici teorijom da je mleko ubica... Smiley
Da se vratim na temu... prasica... Stvar je u tome sto je ona o tome da je svinjska mast i svinjetina sasvim OK ucila pre 40 godina na fakultetu.... samo sto je osamdesetih i devedesetih iz gore navedenih razloga proglasena za zlo...
Masti zivotinjskog porekla su slicnije nasim i lakse se vare i razbijaju nego biljnog porekla... Korisnije su i bolje se iskoriste...

Danas se mast i svinjetina vracaju na jelovnike... sta vise... mnoge navike koje su oznacene kao lose, kada se postavi ostave narucene studije...

I sve se svodi na - umerenost... Ako pojedes kilogram necega... zdravog ili nezdravog.. nece ti biti dobro... Postaces prasic... to nema veze sa "zdravoscu" Smiley))

I savet koji sam dobila od drugarice ciji je otac vlasnik mesare, a i sama ima malu decu - nikako ne koristiti u ishrani (posebno dece) teletinu jer je meso puno hormona, sto prirodnih... sto vestackih... Takodje, iako je kod nas gotovo nemoguce naci... govedina je daleko prihvatljivija..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
svet je u takvom stanju da vec 20 i kusur godina ako odradish dobar marketing, mozesh ljudima da prodash kremu za lice od izmeta nigerijskih prepelica ili q10 namaz za pubichni deo...

Ikra pastrmke iz Beringovog moreuza  Smile

Elem, hrana..vitamini i kozmetika su jednostavne stvari.

Za hranu imaju neke opste smjernice, tipa da se ne razvaljujete od masnog i da se bavi covjek makar setnjom, rekreacijom. Mislim ono sto zna svako.

Djak srednje farmaceutske zna da napravi dovoljno dobru kremu od aloe vere i sl. (jeftino)
Sve ostalo je marketing.

Dobre kreme su uglavnom po manjim kozmetickim radnjama, na istu foru - profesor farmacije i slicno..

Nivea ne radi nista osim sto mirise, i vrlo blago hidrira. I sve ostale mega marke Loreal, Eucerin.. daju slabo djelujuce proizvod - da bi ih vise kupovao.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2013, 16:26:45 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia 6630, valjda
Ja polazim od toga, da sam biljojed imao bih dva zeludca i bio bih u stanju da prezivam...
Elem, imam ochnjake i usko vidno polje i ochi su mi zashticene lobanjom... predator sam, na visokom mestu u piramidi ishrane jedem druge zivotinje, trava je za plen...

Svinjska mast se inache koristila za konzervisanje mesa... zatopish u mast i ostaje sterilno pa boga mi i nekoliko godina, naravno to ide u podrum jer ako se mast istopi onda i uzegne...

Svinche je zaista satanizovano i zaista nepravedno ga okrivljuju za sve i svashta...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
svet je u takvom stanju da vec 20 i kusur godina ako odradish dobar marketing, mozesh ljudima da prodash kremu za lice od izmeta nigerijskih prepelica ili q10 namaz za pubichni deo...

Ikra pastrmke iz Beringovog moreuza  Smile

Elem, hrana..vitamini i kozmetika su jednostavne stvari.

Za hranu imaju neke opste smjernice, tipa da se ne razvaljujete od masnog i da se bavi covjek makar setnjom, rekreacijom. Mislim ono sto zna svako.

Djak srednje farmaceutske zna da napravi dovoljno dobru kremu od aloe vere i sl. (jeftino)
Sve ostalo je marketing.

Dobre kreme su uglavnom po manjim kozmetickim radnjama, na istu foru - profesor farmacije i slicno..

Nivea ne radi nista osim sto mirise, i vrlo blago hidrira. I sve ostale mega marke Loreal, Eucerin.. daju slabo djelujuce proizvod - da bi ih vise kupovao.

I konkretno tvoj savet za dobru kremu je?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia 6630, valjda

vazelin, gushcija mast...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Apotekarska ustanova.. Drzavna apoteka... Sto su matorije radnice, to je bolja... mislim.. koriste dobre recepture...   Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 

vazelin, gushcija mast...

ajd sad nemoj zajebavati....nesto sto je lepo i mirise a ne da muz bezi od mene kad legnem.

Anea mislis da odem da narucim nesto da mi se napravi?
« Poslednja izmena: 10. Jan 2013, 17:48:54 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Apotekarska ustanova.. Drzavna apoteka... Sto su matorije radnice, to je bolja... mislim.. koriste dobre recepture...   Smile

Jeste.

EDIT..

Bezze mi da reklamiram  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2013, 19:00:01 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ma jok meni treba hranjiva krema za moju suvu kozu -zimi, leti mi treba drugacija jer je moja koza leti drugacija. ALi ok ovo nije tema o tome, a znam tacno kome mogu da se obratim za savet Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
vec vise od 2 godine i samo povremeno mi nedostaje ukus... Ali.. treba reci da mleko nije izvor kalcijuma... i da je bolje pojesti saku orasastih plodva... i ne nikako ici teorijom da je mleko ubica..
Ако си Азијат, млијеко јесте убица.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.