Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 08:56:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zavlaci me ili...?  (Pročitano 8484 puta)
03. Jun 2013, 03:28:03
Zodijak
Pol Žena
Poruke 3
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Imam 15 godina, a on je godinu dana stariji od mene.  Nikad nije imao devojku i veoma je povučen, uopšte nije preduzimljiv po tom pitanju, pa sam ja morala da preuzmem inicijativu.   :D  E sad, sviđa mi se nekih 5 meseci.  Nekoliko puta sam išla u njegovu školu jer tamo jedino mogu da ga viđam.  Kad god sam prošla pored njega, on se okrenuo za mnom, što su mi rekle i drugarice.  Bilo je tu i osmeha.  Kad osetim da me gleda, pogledam ja u njega, a on pogleda u sasvim drugu stranu kao da uopšte nije ni gledao, i tako sve u krug.  E, kad mi je dosadilo to gledanje, smeškanje i tumačenje tih ''znakova'', onda sam ga dodala na skype-u i dopisivali smo se par puta.  Onda sam mu prošle nedelje rekla da mi se sviđa a on je odgovorio smajlijem, ja sam dodala ''I volela bih da te upoznam '' na šta je on odgovorio ''Slobodno   :[115]:  ''.  Posle nekih nedelju dana, pitala sam ga kako ja to njega mogu da upoznam i on je samo iskulirao.  2 dana posle toga sam mu poslala ''Samo mi nije jasno zašto si mi stavio ono slobodno ako si kasnije planirao da me ispališ?''.  Izvinio se i rekao kako nije video poruku jer mu je telefon, navodno, ostao u drugoj sobi.  Pitala sam ga ponovo da izadjemo ali je on rekao da stvarno ne zna kad i da cele ove nedelje ima obaveze.  Bune me oni radoznali pogledi i ovo slobodno.  Videla sam ga slučajno juče i opet je gledao u mene, baš, a ja sam se trudila da ne obraćam mnogo pažnje na njega.  Šta vi mislite, da li me zavlači, ili kako on kaže, stvarno ima puno obaveza? Da li da ga pitam krajnje, hoće ili neće, jer stvarno neću da ostane ovako nerešena stvar.  Stvarno ne bih htela da odustanem, jer sam već dovoljno vremena izgubila razmišljajući i stresirajući se oko njega.  Šta da radim?  :?  Hvala! :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ако је повучен као што си рекла највероватније га лупи трема када треба да дође до правог контакта...Значи можете ви чатовати целу ноћ али кад треба да уговорите дејт или нешто у вези везе ту настају проблеми...Пробај да га ухватиш у замку, питај га шта ради сутра али некако да нема везе са вама па када каже да је слободан или да не ради ништа онда му удари контру да се састанете сутра тада нема куд  Smile
Ако ни то не упали направи му сачекушу испред школи или слично, као случајно и започни разговор можда се ослободи мало...Ако побегне чим те види, пиши пропало...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Citat
Izvinio se i rekao kako nije video poruku jer mu je telefon, navodno, ostao u drugoj sobi.
I nije mogao da odgovori kada je video poruku?  Smile

Ja bih rekao da je ili ekstremno glup(sto je vrlo tesko s'obzirom da si bila direktna) ili te zavlaci. U svakom slucaju, nijedna solucija nije dobra po tebe...

Da je zeleo da se vidite sam bi uzeo telefon posle, i zvao ili pustio poruku pa ugovorio sastanak. To sto je povucen nije mu neki izgovor da te iskulira kada ga pitas nesto. Tako da, kuliraj ti njega pa vidi. Ako hoce nesto, ne brini se, doci ce on sam.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
Tako da, kuliraj ti njega pa vidi. Ako hoce nesto, ne brini se, doci ce on sam.  Smile

ustvari, najverovatnije će da pomisli da ona više nije zainteresovana... been there done that...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Pa moguce i to, ali ne vidim sta bi jos trebala da uradi da bi mu stavila do znanja da joj se svidja i kako bi on preduzeo nesto u vezi toga...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Човек је стидљив, give him a break... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
moraće ona malo da glumi muško u vezi, ovo je ipak 21. vek... ali bez telefona i sličnih zafrkancija, licem u lice, gde nema vrdanja...
« Poslednja izmena: 03. Jun 2013, 17:05:46 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
moraće ona malo da glumi muško u vezi, ovo je ipak 21. vek... ali bez telefona i sličnih zafrkancija, licem u lice, gde nema vrdanja...
To jeste, ali kad ga bude naterala da se vide Smile

Meni on deluje malo nesigurno, mozda ne zna da se ljubi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
žene znaju da nameste situaciju, ne sumnjam da će se snaći Smile

pa, ako mu bude trebalo naučiće...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
То је најбољи савет, сатерај га у ситуацију из које се не може извући изговорима да је заборавио мобилни у другој соби и слично...Сусрет лицем у лице, у четири ока, мано о мано...И ту ћеш одмах видети који му је курац...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 08:56:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.229 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.