"Znam da ce te uskoro imati te predivne predsednicke izbore koje mnogo volite, bice veoma zabavni i siguran sam da cim se završe izbori da ce zemlja odma biti primetno bolja. Što se mene tice, ja cu biti kuci i raditi esencijalno isto što i vi, ali kada ja završim sa drkanjem barem cu imati nešto da pokažem" - George Carlin
Vaš rezultat se nalazi u rasponu od 30 do 59 poena i nalazi se u granicama prosečne upotrebe interneta. Rezultat blizu donje granice može ukazivati na blagu nezainteresovanost za boravak na internetu. Rezultat blizu gornje granice pokazuje da ponekad duže boravite na internetu. U svakom slučaju, Vi imate kontrolu nad upotrebom interneta.
los ti je test nema pod zaposlenje ucenik i na ovoj trecoj strani ima da li sam vishe stidljiv ili poslusan a nisam ni jedno ni drugo
Ukupni skor je: 47
Vaš rezultat se nalazi u rasponu od 30 do 59 poena i nalazi se u granicama prosečne upotrebe interneta. Rezultat blizu donje granice može ukazivati na blagu nezainteresovanost za boravak na internetu. Rezultat blizu gornje granice pokazuje da ponekad duže boravite na internetu. U svakom slučaju, Vi imate kontrolu nad upotrebom interneta.
ovo i nije sasvim tacno
« Poslednja izmena: 12. Maj 2008, 22:28:08 od Orfanelin »
Ukupni skor je: 82 Vaš ukupni rezultat se nalazi iznad 80 poena. Vaša upotreba interneta stvara značajne probleme u Vašem životu. Sebi možete znatno olakšati stvari ukoliko procenite uticaj interneta na Vaš život i otkrijete probleme koji su direktno uzrokovani Vašom boravkom na inetrnetu.
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Ukupni skor je: 96 Vaš ukupni rezultat se nalazi iznad 80 poena. Vaša upotreba interneta stvara značajne probleme u Vašem životu. Sebi možete znatno olakšati stvari ukoliko procenite uticaj interneta na Vaš život i otkrijete probleme koji su direktno uzrokovani Vašom boravkom na inetrnetu.
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Ukupni skor je: 96 Vaš ukupni rezultat se nalazi iznad 80 poena. Vaša upotreba interneta stvara značajne probleme u Vašem životu. Sebi možete znatno olakšati stvari ukoliko procenite uticaj interneta na Vaš život i otkrijete probleme koji su direktno uzrokovani Vašom boravkom na inetrnetu.