Kao i što sam naziv kaže,hteo sam da vas pitam o otvaranju ili barem probi ovog podforuma u književnost~umetnost. Pošto postoji broj ljudi koji je zainteresovan za ovakvu vrstu podforuma. A zamislili smo ga ovako: da top teme budu svetsko građevinarstvo kao jedna tema, zatim domaće građevinarstvo kao druga, pa zatim pejzažna arhitektura kao treća i dodali bi još koju... A za ostale obične teme bi postavili, kao što već ima tema Najveći oblakoderi u svetu ( sada i u budućnosti), zatim tema Mostovi, Zgrade, Putevi... To za početak. Mada mi je sad sinula ideja zatemu, npr Vaši projekti, u kojima bi ljudi stavljali svoje nekecrteže kako bi oni zamislili ili konstruisali nešto. Naravno samo kao skicu. Koliko treba potpisa članovada bi se nešto ovako uradilo ?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Postoji dosta tema na kojima se vrti par ljudi... Mesta za realnu diskusiju ima, ali ljudi kojima je to interesantno nema... Otvarati forum reda radi, nema nikakve svrhe... Razradjivati ga tako sto ce se puniti temama koje nema ko kvalitetno da komentarise, takodje... Dakle, nema dovoljno interesovanja za tako nesto.
Ne zanima me prica o tome kako ce se javiti 500 ljudi koji ce reci da je to lepo... od tih 500 , mozda ce jedan nesto konkretno za taj forum uraditi. Dakle, takve price i teme su nebitne...
Ko zeli da prica o tome sada ima mogucnost i bez tog foruma... ta mogucnost se ne koristi u meri koja bi opravdavala otvaranje posebnog foruma za to. Toliko.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!