Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto SMS ne moze da "ode" ?  (Pročitano 1480 puta)
10. Okt 2005, 10:00:50
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Znaci, kada posaljem poruku SMS koji je sastoji iz samo jedne poruke (ekrana teksta) ona uglavnom ode ali kada posaljem poruku koja ima recimo 3 ekrana teksta u 99,99% slucajeva ona nece cela da ode! To me izludjuje a kulminiralo je pre 2 minuta kada sam na jedan broj poslao poruku iz 3 ekrana, znaci 3/3 i pisalo je pending i stiglo je do 1/3 i STALO je bas kao sto sam i ocekivao, onda posaljem ponovo tu istu poruku jer nekada ova druga "probije" ovu prvu ali i ona se zaglavi na 1/3 i onda posaljem nesto bezveze tipa bla bla, znaci 1/1 i ni ona nece da ode a PROVERENO je osoba dostupna, znaci sto posto.

Aman sta se desava i da li se to jos nekome desava?
Moze li biti problem u mom telefonu?
One od sa mog telefona ali ne mogu da se raspodele u mrezi.
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Citat
Aman sta se desava i da li se to jos nekome desava?
Meni ne.

Citat
Moze li biti problem u mom telefonu?
Moze.

Citat
One od sa mog telefona ali ne mogu da se raspodele u mrezi.
Ovo bas nisam razumeo ali nema veze.

Proveri Message center, moguce da nije lepo podesen pa zeza.  Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Zaboravio sam da kazem da sam na 064.

Ovo sto nisi razumeo sam rekao jer ipak mislim da ne moze da bude do telefona, jer poruke odu sa mog telefona, kapiras, pise SENT i onda su na mrezi, je l' tako, i pise pending i ja sada cekam da one odu... i odu dve a ne ode treca...

Postoji li jos neki broj servisnog centra za 064 osim onog standardnog?
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Citat
Ovo sto nisi razumeo sam rekao jer ipak mislim da ne moze da bude do telefona, jer poruke odu sa mog telefona, kapiras, pise SENT i onda su na mrezi, je l' tako, i pise pending i ja sada cekam da one odu... i odu dve a ne ode treca...
Pa ovo je stvarno cudno, probaj da restartujes telefon ako posle toga isto to zeza onda zovi korisnicki servis ali samo te molim da se ne nerviras.  Smile

Citat
Postoji li jos neki broj servisnog centra za 064 osim onog standardnog?
nop kolko ja znam.
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Kako znaš da je dostupna? Daj još neki podatak
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
A mozda i nije problem do tebe, vec do telefona te osobe.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Pa jednostavno znam da je osoba dostupna.
Evo, na primer, sada je jedna od te dve 3/3 poruke stigla cela, druga je zakucana na 1/3 (iako je mozda i stigla cela, jer nisam dobio odgovor da poruka nije cela, znaci i to se desava, nekada meni pise pending a poruka je stigla primaocu) a treca je i dalje pending 1/1.

Znaci, u nekim slucajevima izgleda da poruka ode ali meni ne pise da je otisla nego mi i dalje stoji pending i ne stigne mi delivery report.

IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
mob
Nokia ZTE
Prebaci se na 63, jednostavno zar ne!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

.::I am a man who walks alone::.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
mob
SonyEricsson P1i
Meni se takodje desavalo da nece poruka da mi "ode"............to je trejalo neko vreme, a sada sve normalno radi ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Evo sta se juce desilo. Od tri pomenute poruke (3/3, 3/3 i 1/1) samo jedna je otisla i dobio sam potvrdu i to je otisla tek kada sam je "probio" sa 1/1 a druga 3/3 je dosla polovicno a ona 1/1 je dosla cela posle par sati ali meni i dalje pise pending! Mnogo me to nerbira. Kazem, u 99% slucajeva poruka poruka od nekoliko spojenih ne ode cela ili ode ali ja ne dobijem report.
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.