Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:22:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad ste sami, ne sređujete sobu  (Pročitano 1030 puta)
01. Mar 2009, 04:12:16
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Mnogi tinejdžeri smatraju da je njihova soba njihova stvar, i bune se kad ih roditelji teraju da pospreme sobu. A onda se zaljube, i odjednom im postane veoma bitno da njihova soba izgleda lepo i uredno. Za tu jednu, posebnu osobu.

Velikom broju tinejdžera nije naročito bitno da im soba bude uredna. Bitno je da imaju svoju sobu, svoja četiri zida među koje mogu da se sklone od svih i imaju malo privatnosti, a koliko će to biti uredno, koga je briga? Srediće sobu ako roditelji baš gunđaju. Prijatelji? Ma, znaju vas oni, mrzi vas da zbog njih pospremate, dovoljno ste opušteni s njima. Ako neko treba negde da sedne, naći će se već mesto, onu nedefinisanu gomilu stvari ćete gurnuti u stranu, i eto dovoljno udobnog mesta. I opuštenije je tako, kad nije sve cakum-pakum, sve blistavo i uredno kao apoteka (ionako niko ne želi da živi u apoteci, niti je to pogodno mesto za opuštanje, slušanje muzike, gledanje filmova i serija...). Najčešći stav onih koje mrzi da sređuju sobu je to da, što se njih tiče, njihovi prijatelji mogu i preko hrpe đubreta da idu - njihova sobica, njihova slobodica.

A onda se pojavi posebna osoba. Jako se zaljubite u nju, ona se zaljubi u vas, veza počne. I ta osoba dolazi kod vas. Odjednom, veoma vam je bitno da vam soba izgleda lepo i uredno, ne mora kao apoteka, ali bez gomila prljave odeće (i neopranih čarapa u kojima ste radili fizičko) svuda unaokolo, bez posuđa koje je počelo da rđa, na kome se skuplja buđ, bez naherenih gomila svezaka i knjiga koje prete da se sruše i zatrpaju onog ko se usudi da im priđe... I tu onda usledi pospremanje sobe ludačkom brzinom. Ili, ako ne spremite sobu, a dečko ili devojka uđu u taj haos, bude vas jako, jako blam. Čak i ako njima stvarno ne smeta taj nered, vi im se i dalje dopadate, opet vas je blam. Zaljubljeni ste i želite da se pokažete pred voljenom osobom. Za nju biste bili spremni da postanete bolja osoba - recimo, osoba koja redovno sprema svoju sobu, i ne izlaže dečka ili devojku riziku da budu živi zakopani pod gomilom diskova.

Možda počnete redovno da sređujete sobu, možda, opušteni rečima voljene osobe, ili jednostavno zbog toga što ste previše lenji, ne učinite to. U svakom slučaju, impuls za sređivanjem svoje sobe pojavi se negde pri početku veze, onda kad voljena osoba počne da dolazi kod vas, vremenom bledi i, ako dođe do raskida, u potpunosti nestaje.

Do sledeće veze, to jest do sledeće veće zaljubljenosti.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Djubre jednog coveka, za drugog je blago... citat iz nekog filma Smiley

Volim da mi soba (radna, spavaca) bude cista, ali ne volim da sve bude pod konac jer ako je tako ne mogu da se snadjem Smiley

Ne razumem ljude koji prave skladiste u sobi, kao u uvodnoj poruci...
Nije da sam nesto preterano pedantan, al neke stvari prosto smetaju Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Volim da sve bude "pod konac" jedino tako ja mogu da funkcionisem i budem zadovoljna ... Smile

Ne razumijem nemarne zene, previse vremena posvecuju sebi a u sobi (kuci) haos, jer sve moze da se stigne ako se ne zapusti..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

moja sestra i ja smo ceo zivot vodile rat oko stavri i reda u zajednickoj sobi- ona neuredna i rasejana a
  ja manijak po pitanju reda i cistoce ...uvek je ponavljala da sam ja bolesna i namerno mi pravila nered a
  sada zivi sa tipom koji je preslikan ja i svaki dan cisti kucu i slaze stavri jer je sramota njega  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam sto su ti onda postovi tako cudni Smiley Mislim... uvuceno, pa novi red gde ne treba, nema veliko malo slovo, interpunkcije... ne smeta mi, cisto mi cudno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

to je zato sto sam lenja ,znam sve kako treba (bila sam odlican djak  Smile) ,a i zivci popustili  Smile

...i ono ,cisto da napomenem - ne skreci sa teme  Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2009, 20:57:56 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:22:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.