Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pravila
foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku
Napomena:
Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu,
probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne
sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za
funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim
telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno
mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista
niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara]
, a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.
Moj nalog/nick od 2004 godine je Kikiko , od juče nemam pristup istom bez ikakvog upozorenja ili opomene da sam neko pravilo prekršio , ako nije problem objašnjenje zašto sam udaljen/banovan/privremeno/trajno ? . . hvala
Uh , ne bih da raspravljam i da razmazujem temu . . ,i sad kad bi bacila pogled tamo , imala bi sigurno 30-tak kandidata za privremeno hlađenje , ima razlog zašto su muški modovi na takvim temama , tamo sigurno nećemo pričati o violinama . . . . U pravu si, ne trebamo biti ni potpuni idoti , ali izleti nekad neka frustracija , mod obriše i idemo dalje . . prosto to je tako kod nas muškaraca.
O Sanji Marinković ,Karleuši, Dari seljančuri i sličnim karakondžulama mislim sve najgore kao i o celoj toj ekipi sa Pinka i koristim svaku priliku da ih ispljujem. Njih krivim između ostalog za zatupljivanje mog naroda.
To je naravno moj problem nema veze ni sa tobom ni sa burekom . . .
Ali ok ako se kosi sa pravilima foruma , vodiću računa u buduće.
Samo mi napiši ako nije problem na koliko si me ban, ne znam kako to funkcioniše ovo mi je prvi put . . hvala unapred
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.