Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 04:40:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto nije zvao?  (Pročitano 7903 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Ovaj Serbianfighter kad postavi temu, onda stvarno raspameti sve zivo!

"Zasto nije zvao?" Nije imao kredita, a dopuna mu skupa Smile Smile Smile Smile Smile Smile. Ovde svako svakog "cima" Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile...pao sam od smeha kada sam cuo za ovaj izraz. Ljudi imaju skupe celularni, ali dzaba kada ne mogu da zovu, pa se valjda zato ovde stalno "cima".

IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
teorija Gimbrowskog je ponekad tacna,ali je najverovatnija i najcesce tacna teorija da mu i nije stalo,eventualno bi mogao da se seti kad ne bude imao nesto bolje u opciji.
Ja sam u zivotu imala sve moguce i nemoguce izgovore i objasnjenja i razumevanja za nezvanja (uglavnom su se pravdali losom finansijskom situacijm i silnim obavezama) ,a posle kada sam se,sa duze vremenske distance,osvrnula-videla sam da je to samo u mom slucaju,a kada je neka druga u pitanju-nadje se i vremena i novaca za zvanje,iako nema hleba da jede.
Tako da,drage moje,nemojte preterivati u trazenju objasnjenja i pravdati njihovo nezvanje,vec se sredite i potrazite nekog novog ko vam nece servirati suplju pricu,vec vas pozvati i ponasati se kako treba,bez vaseg trosenja energije na razmisljanje zasto me ne zove.    Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sve je to relativno, nema pravila; bitno je da se dogodi Ljubav!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e pa milosava... imas i  Smile a i  Smile
zakljucak ti je  Smile

Opravdanje ne postoji, sta god da mu se "dogodilo", njegova ili njena stvar/zavisi od slucaja. Sto vise opravdavamo ili tolerisemo, sve ce se vise traziti od nas da upravo to radimo, ali... da li je svaka osoba vredna "utrosenog" tolerisanja? Ne bih se slozila  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2006, 16:35:22 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 164
Zastava Bar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG T385
..kako smarate..da je to cudo.. a to sto nije zvao..sta ima koji qrac da zove.. toliko od mene a kome smeta povuce me za..  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpis...............Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
teorija Gimbrowskog je ponekad tacna,ali je najverovatnija i najcesce tacna teorija da mu i nije stalo,eventualno bi mogao da se seti kad ne bude imao nesto bolje u opciji.
Ja sam u zivotu imala sve moguce i nemoguce izgovore i objasnjenja i razumevanja za nezvanja (uglavnom su se pravdali losom finansijskom situacijm i silnim obavezama) ,a posle kada sam se,sa duze vremenske distance,osvrnula-videla sam da je to samo u mom slucaju,a kada je neka druga u pitanju-nadje se i vremena i novaca za zvanje,iako nema hleba da jede.

Tako da,drage moje,nemojte preterivati u trazenju objasnjenja i pravdati njihovo nezvanje,vec se sredite i potrazite nekog novog ko vam nece servirati suplju pricu,vec vas pozvati i ponasati se kako treba,bez vaseg trosenja energije na razmisljanje zasto me ne zove.    Smile
Smile Smile Smile
Ako te neko zanima,nazvaces ga!!! a ako ne, onda mozes imati 10000...din kred na mob,i stedeces!
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e sesircic objasnjava lepo sta sam ja hteo da kazem Smiley
eto...vidis da moze i tako da se razmislja,jos samo kad bi znao da ona tako i stvarno Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

sstrasssno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 137
Zastava Swerge
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko hoce nadje nacin.
Ko nece nadje razlog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Ko hoce nadje nacin.
Ko nece nadje razlog.

razlog, tj. opravdanje...

tako je  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5

Gim zna znanje, bez obzira na sve! Smile Samo se vi ljudi cimajte, dok se ne "iscimate" necete se smiriti. Ste ce nekom cellular, ako ga ni ne koristi? Verovatno je to ovde neki kao znak raspoznavanja, prestiza...sta li? Smile Smile                Totalno ludilo!

"On" "Nju" nije zvao zato sto "On" nju ne jebe ni 5%.  Smile Smile Da je njemu stalo do nje zvao bih je i pre dogovorenog vremena...ovako STFU!!!!
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 04:40:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.