ма мислим,могли би...........али зато су,између осталог,модератори:то је част,али и обавеза
Mislis,da moderatori nekom nesto guraju u potpis???Ili da moderatori moraju nositi banere za kvizove... Ako neko hoce,bio user ili mod,da zivne neki kviz,on ce i da fura baner,ko hoce da ucestvuje u nekom od quizova,svaki je u topu,i ne moze da se promasi...sta ima tu nejasno,i koja je poenta cele price...
kad smo vec kod kvizova zanima me kako funkcionisu ti kvizovi......usput da napomenem da mi neko ne bi nabijao na nos da nisam ni pogledao ,a odmah pitam,trazio sam i nasao sam nekoliko kvizova ,ali mi nije najjasnije kako funkcionise sistem igre i da li se sve svodi na brzinu kompa ,a ne na znanje kako bi trebalo!??!!tj. da li se kopira pitanje pa na google-u trazi pa onda ko ce prije naci odgovor ,ili to ide malo drugacije!!??
Trazio si i nasao nekoliko... Mogao si pogledati naslovnu stranu i naci sve, jer je svaki jasno naznacen u opisu foruma... Svaki kviz ima jasno definisana pravila... A brzina kompa svakako nije odlucujuci faktor ni u jednom od njih.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
potrudio sam se ,ali vjerovatno imam problema sa vidom cim nisam vidio tako krupne rijeci.......mislio sam da je uredjeno da je odlucujuce znanje ,a ne brzina traganja za odgovorom i snalazljivost!!!nije ni bitno, pozdrav!!!
"Nisam ni pogledao, a sad cu baciti hate, cisto da ne odstupim od svog standardnog ponasanja..."
Jos bih dodao... Da, iskljucivo oni sa najbrzim kompjuterima i najbrzim vezama mogu dati tacan odgovor. Kvizovi su koncipirani kao vid specijalnog rata protiv tebe.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!