Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:51:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1146432 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma nije u tome problem.... nego ako sam razumeo sta zelis da kazes to je da je besmisleno da replicira na taj nacin i uopste na ovaj tekst posto je to delo coveka iz struke, politikologa? I da je to razlog zasto je neumesno da misli da znas vise?

Ili gresim?

Konkretno - neumesno je da misli da zna vise a koristi onako infantilne argumente da to ,,dokaze ,, . A mogao je i da procita tekst i osvrne se na misljenje .....
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
To sam zeleo da cujem, cisto da znam da ponekad kada mi neko replicira zaigram na kartu da sam politikolog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pazi , moj dobar prijatelj ( satima znamo da seremo o politici ) je takodje politikolog , bio je  jedan od najboljih studenata . On je naravno veliki rusofil , al to ga tamo nisu naucili .... Dosta picamo i o stanju na tom fakultetu , o profesorima koji zastupaju opreca misljenja , pa studenti ne znaju sta je u pitanju .... Biti politikolog je prednost na ovakvim mestima , ja sam od njega dobio dosta strucne literature , pomaze ......  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat
Dosta picamo i o stanju na tom fakultetu , o profesorima koji zastupaju opreca misljenja , pa studenti ne znaju sta je u pitanju

To je i kljucno i pozitivno. Na fakultetu i pored raznih prica neupucenih ima profesora svih opcija i orijentacija sto je i njihovo pravo. Vazno je da kada se radi o znanju, oni ga prenose kako treba i studenti sami mogu na osnovu tog stecenog znanja i licne sposobnosti razumevanja materije i analiticnosti doneti svoje zakljucke bez obzira na opredeljenja profesora.

A opet, svi ljudi u znanje utkaju i svoje subjektivne stavove, to je neminovno cak i kada se trudis da to izolujes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Meni se ipak Amerika vise dopada od Rusije Smile
blago tebi.os' ti kupimo jednu nepovratnu kartu do tamo?i tebi i tvojim drugarima?
sve se to polako menja
kako da ne.
menjaju se samo propaganda na TVu i njen smer,i glumci koji glume americke predsednike,sekretare,senatore...(ne mislim u filmovima,nego u pravom zivotu)
sve ostalo ostaje isto.iste prsotine na vlasti sa istim ciljevima i istim fantazijama o "globalnom prosvecenju" i slicnim govnima iz njihovih nadrogiranih mozgova,ista trula rupcaga,krcata glupim debelim majmunima i mrznjom i sovinizmom prema celom svetu.
a da nije tih istih amera, ti danas ne bi bio na bureku, koristio internet, koristio kompjuter, pio coca-colu,dopisivao se na facebook-u......

zasto pored losih stvari, ne sagledamo i one dobre koje su oni izmislili ?!
internet je izgradjen zahvaljujuci ujedinjavanju VISE regionalnih mreza iz raznih regiona sveta,ne zahvaljujuci amerima.na primer,NORDUNET i FUNET su bile jedne od skandinavskih mreza koje su se ujedinile sa ostalim sirom sveta i tako napravile internet.tako da nisu ga oni izmislili.svi tripuju da su ameri ti koji su izmislili internet,a u stvari su Skandinavci ti koji su najvise doprineli.
a za coca-colu i facebook...
ne mogu ti opisati kako mi je srce prepuklo sto ta dva zla ne bi postojala danas da nije bilo amera...  Smile
da je Coca-cola ono sto je nekad bila,pa jos i da priznam,ali,ona vec deceniju u sebi nema nijedan normalan sastojak(pravi secer,pravu karamelu,pravu aromu...),nego moze vec da se svrsta i u deterdzente kolko je krcata hemikalijama i vestackim sranjima.
a tek mi za facebook ispuca srce...obicno sranje koje je nastalo zato sto je ljudima danas postalo tesko da pokrenu dupe sa stolice i izadju napolje da se vide,ili bar odu po telefon i popricaju na normalan nacin.
ja ne da ne bih bio tuzan kada ne bi bilo facebooka,nego bih izasao na ulicu tog dana,i setao po ulicama samo da bih mogao da vidim silne pacenike kako se previjaju od muka,tuge,agonije i zelje za tom drogom,i da bih mogao onako ko Nelson da im se smejem u lice...  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2010, 15:45:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ajd malo ozbiljnije ( jest da su me 2006 i 2007 redovno banovali sa jednog renominarog i proevropskog foruma , jer sam pisao o ekonomskoj i politickoj katastrofi  koja ce tesko pogoditi Ameriku .... o neminovnom krahu Vola Srtrita .... i ekonomskoj krizi koja ce pogoditi prvo Ameriku , pa posle ostale - izuzev Kine .. i jos svasta nesto ... ) , ali rizikovacu .

Slazem se sa analiticarima koji predvidjaju novi talas krize u Americi koji ce kao  posledicu imati raspad drzave na nekoliko delova ( i ovo sam pisao na tom forumu i najmanje 3 nezasluzena bana sam fasovao - ali dozivljavao sam u zivotu i vece nepravde ) i koja ce poceti velikim padom vrednosti dolara . Uz vec postojece  teskoce koje ionako drze americki vladu ( administraciju ) paralisanom  a njene mere izlaska iz krize neefikasnim , ovaj udar bice ne pocetak kraja - vec kraj .

Da stvari izmicu kontroli govori i obracun izmedju Surcinaca - Rotsilda , i Zemunaca Rokfelera - u kojem su samo u toku proslog mesca izgubili zivot gospodin Herman Rokfeler i gospodin Rajnhard ( bilo je to ustvari samoubisrvo - pucao je par puta sebi u glavu ) .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ajd malo ozbiljnije ( jest da su me 2006 i 2007 redovno banovali sa jednog renominarog i proevropskog foruma , jer sam pisao o ekonomskoj i politickoj katastrofi  koja ce tesko pogoditi Ameriku .... o neminovnom krahu Vola Srtrita .... i ekonomskoj krizi koja ce pogoditi prvo Ameriku , pa posle ostale - izuzev Kine .. i jos svasta nesto ... ) , ali rizikovacu .

Slazem se sa analiticarima koji predvidjaju novi talas krize u Americi koji ce kao  posledicu imati raspad drzave na nekoliko delova ( i ovo sam pisao na tom forumu i najmanje 3 nezasluzena bana sam fasovao - ali dozivljavao sam u zivotu i vece nepravde ) i koja ce poceti velikim padom vrednosti dolara . Uz vec postojece  teskoce koje ionako drze americki vladu ( administraciju ) paralisanom  a njene mere izlaska iz krize neefikasnim , ovaj udar bice ne pocetak kraja - vec kraj .

Da stvari izmicu kontroli govori i obracun izmedju Surcinaca - Rotsilda , i Zemunaca Rokfelera - u kojem su samo u toku proslog mesca izgubili zivot gospodin Herman Rokfeler i gospodin Rajnhard ( bilo je to ustvari samoubisrvo - pucao je par puta sebi u glavu ) .

Пих ти данашњи колтови један потез а рафал у глави Smile.Па неможе човјек ни да се рани. Smile
Хоће ли бити наставља се:____ Smile________ Smile____________???
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Hoce - to jednom kad krene  ... Ako ih Obama ne zaustavi svojim autoritetom , bice to bruka .  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2010, 20:57:41 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Ajd malo ozbiljnije ( jest da su me 2006 i 2007 redovno banovali sa jednog renominarog i proevropskog foruma , jer sam pisao o ekonomskoj i politickoj katastrofi  koja ce tesko pogoditi Ameriku .... o neminovnom krahu Vola Srtrita .... i ekonomskoj krizi koja ce pogoditi prvo Ameriku , pa posle ostale - izuzev Kine .. i jos svasta nesto ... ) , ali rizikovacu .

Slazem se sa analiticarima koji predvidjaju novi talas krize u Americi koji ce kao  posledicu imati raspad drzave na nekoliko delova ( i ovo sam pisao na tom forumu i najmanje 3 nezasluzena bana sam fasovao - ali dozivljavao sam u zivotu i vece nepravde ) i koja ce poceti velikim padom vrednosti dolara . Uz vec postojece  teskoce koje ionako drze americki vladu ( administraciju ) paralisanom  a njene mere izlaska iz krize neefikasnim , ovaj udar bice ne pocetak kraja - vec kraj .

Многи анлаитичари су предвиђали крах Америке још средином 80-тих. Писало је о томе у ондашњој београдској ''Дуги'' Сећам се једног чланка у коме је писало да су руски обавештајни кругови били свесни распада СССР још за живота Брежњева и да се још у то време трагало за адекватним личностима за тај непопуларни посао. Тако да ни Горбачов, па ни Јељцим нису случајно залутали на власти и да су имали одређену улогу у том процесу. Онда се десио, за мене чудан сплет околности. За непуних годину дана СССР је променио неколико председника и сви су умрли у периоду док су држали власт у веома кратком року у периоду између 83 и 84. Након Брежњева, Константин Черњенко, онда Андропов. Чињеница је да се СССР распао накрајње безболан начин. Суштина теорије о којој говорим односила се на увиду о неодрживости СССР-а, да се мора пронаћи адекватна личност која ће то одрадити на што безболнији начин и онда да се крене са јачањем Русије која ће ширити своје интересне сфере прво на ниво држава некадашњег СССР, онда неке државе из бившег Варшавског пакта и онда Smile зна се империја од Јадрана па до Триглава, пардон Јапана. Једино ме брине чврсто дата реч Бриселу и Вашингтону оног Бугарског супер премијера Smile
Узгред скоро сам прочитао чланак једног руског геополитичара да ће САД далеко неспремније дочекати свој распад и криз од Совјеског савеза. што се тиче Обаме светска штампа је увелико писала о стављању у стању приправности око милион припадника оружаних снага како би се могло одговорити на могућност избијања грађанског рата. На који начин ће се то одвијати да не нагађам, ал да ће бити весело биће Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2010, 21:33:52 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Hoce - to jednom kad krene  ... Ako ih Obama ne zaustavi svojim autoritetom , bice to bruka .  Smile
pa,da,ali,stvar i jeste u tome sto Obama nema nikakav autoritet.on je samo glumac.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:51:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.