Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da pomognem  (Pročitano 1091 puta)
28. Jul 2004, 21:41:11
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Nista meni ovde nije jasno. Evo vec sam punu godinu dana na forumu ( juce mi bilo tacno godina) a ne kapiram recimo zasto se toliko vodi racuna koliko je ko bio na sajtu. Znam da ima sajtova gde zarada zavisi od broja posetioca, sto vise njih to veca kinta vlasniku sajta. Mozda je i ovde slucaj. Znam da je nedavno bio i poziv za pomoc forumu, nesto kao da se ode na jrstaricu pa da se odatle klikne na "Burek" ili kako vec bese.
Ja na zalost ne idem tamo i imam toliko obaveza da sumnjam da cu ikad i otici. Ali jucerasnje najvljivanje da mogu da budem moderator na jos dva foruma me obavezuje da to poverenje na neki nacin i uzvratim. Ja to mogu na jedan nacin ali mi za to treba vasa pomoc. Naime, ja sam ucesnik vise diskusionih grupa u inostranstvu. U pitanju su strucne grupe koje se bave vazduhoplovstvom. Sa izuuzetkom jednog sajta ( iz Svedske), na svim tim grupama se moze postavljati samo tekst a slike ne. Ja bi toiskoristio kao prednost. Postavio bi temu na "Bureku" sa fotografijom. Na slicnu temu bih onda postavio na vise diskusionih grupa a posto tamo ne moze da se stavi slika onda bi ja bacio link ka nasem forumu gde bi mogla da se vidi slika. I tako bi sa moje strane privuko puno klikova sa strane. E ako vam to odgovara, recite mi kako da znam koja je adresa te slike ili postavke sto je stavim kod nas. jel to onaj dugacak naziv sto se pojavi gore u pretrazivackoj traci?
Mana ovoga sto bi u odeljku "Nauka" i "istorija" bilo dosta avijacije a ja ne zelim da privatizujem forum i da smaramnarod sa mojim istrazivanjima.
Zamolio bih nadlezne za ovaj sajt da razmotre moj predlog i da mi ukazu na najbolji nacin da pomognem forumu. Unapred vam se zahvaljujem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ne vidim zasto bi nesto sto je korisno sajtu bila privatizvacija i smaranje. Mi se svi ovde trudimo da radimo kao tim (da ne kazem kao porodica), pa je i tvoj trud u tom smislu dragocen i ne vidim sa eticke strane nikakav problem. Ne znam kako je tehnicki izvodljivo i da li je moguce, ali to sigurno znaju drugi.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Pa nećeš baš moći sve da linkuješ tek tako .. moraš se prvo ulogovati .. a to sa strane nije baš moguće ..
Bilo je samo par poziva da se glasa na nekim web listama top sajtova .. što je po meni ok .. ako smo članovi foruma .. redovni .. konstantni .. za nekog ko naleti tu i tamo nema smisla ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Let me explain something.
Ja nemam niti sam ikada imao i jedan $ od bureka, stoga meni od posete ne zavisi nista u tom i takvom smislu. Burek radim iz ljubavi i bitno mi je koliko ljudi dolazi jer je to pokazatelj da li radim dobro ili ne. Cilj mi je da ovo mesto bude dobro a dobro = poseceno, jer da mi to nije cilj ne bih ni radio.
Sto se tice ostalog, a izvinite me ako nesto ne percipiram kako valja nisam u stanju da razlikujem prozor od vrata jer sam nocas u 4 isao za novi sad sa kumom a vratio se u 1 popodne pa nisam bas danas uracunljiv.
Elem. Sto se tice postavljanja diskusije ovde na forumu, nikog ne bi smarao, cak sam siguran da bi mnogima bilo zanimljivo, a mislim da ne bi bilo problema i da linkujes na temu u kojoj su slike, jer je pusten prikaz gostima tako da bi mogli to videti.
Inace. Statuse si dobio jer si ih zasluzio, ne pricas mnogo jer i nemas mnogo vremena, ali kad kazes i uradis, ulepsas dan i meni i mnogima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Ja hocu da vidim slike!!!Volim avione i u neku ruku me zanimaju.Sigurno ima jos ljudi kojima je to zanimljivo tako da bi ljude odavde edukovao i zaintersovao.Sto se mene tice go for it (kao da se ja pitam) Smiley
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
p.s. Definitivno ne mogu da citam.... to je dugacki naziv koji se pojavi gore u traci... sorry sto nisam odmah rekao
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.