saddam hussein: to je bio izprovocirani cin pobune i sasvim opravdano smo ispustili 50 tona nervnog gasa na njega
hipokrat: zbog suvise ravnodsnosti u gusteraci
martin luther king: imam viziju svijeta u kojem ce sva pilad biti slobodna da prelaze ceste, a da se njihovi motivi ne dovode u pitanje
mojsije: bog sidje sa neba i rece piletu "ti ces prelaziti ceste"
fox mulder: vidjeli ste da prelazi svojim sopstvenim ocima. Koliko jos piladi mora prijeci cestu da bi vi povjerovali
richard nixon: pile nije preslo cestu. Ponavljam pile nije preslo cestu.
makijaveli: poenta je da je pile preslo cestu i to opravdava svaki motiv koji je imalo.
jerry seinfeld: zasto iko prelazi cestu? Zasto se neko ne zapita na kraju krajeva zasto se pile uopste vrzmalo tuda!
freud: sama cinjenica da vas interesuje zasto je pile preslo cestu, otkriva vasu seksualnu nesigurnost.
karlos vestendop: to je jedini put koje pile moze preci uzimajuci u obzir daytonski sporazum.
bill gates: upravo smo izdali novi pileoffice2000, koji ne samo da ce prlaziti ceste nego ce lezati na vasim podacima i cuvati ih.
oliver stone: pitanje nije zasto je pile preslo cestu, nego ko je presao dok smo mi bili zaokupljeni piletom.
charles darwin: to je bio logicni korak nakon silaska sa drveta.
albert einstein: da li je pile preslo cestu, ili se cesta pomijerala ispod pileta zavisi od vaseg polozaja u referentom sistemu.
buddha: postavljanjje tog pitanja negira nasu sopstvenu pilecu prirodu
ernest hemingway: da umre. . . . Na kisi. . . Samo. . .
bill clinton: ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu sa tim piletom.
isak newton: pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostace na jednom mijestu. Pile koje se krece u nekom referentnom sistemu prelazit ce ceste.
darth vader: zato sto nije moglo da odoli moci tamne strane.
kapetan kirk: ceste. . . Karajnje granice. . . Ovo su putnici uss jajagera. Njihova petogodisnja misija je da otkriju nove civilizacije i da hrabro odu gdje ni jedno pile nikada nije otislo.
staljin: ne interesuje me. . . Samo ga uhvatite. . . Trebaju mi jaja za omlet! ! !
salvador dali: riba.
rene dekart: mislim! Dakle pile postoji!
groucho marx: pile? Koje je poenta price? Zasto, ja sam imao ujaka koji je mislio da je pile. Ujna se zamalo razvela od njega, ali ipak, trebala su nam jaja.
karl marx 2: da pobjegne od burzujeske borbe srednje klase.
caesar: da dodje, da vidi, da pobijedi.
adolf hitler: htjelo je da pobjegne od gasne komore.
scott: zato sto je reklo "beam me on the other side scotty"
a sta vi mislite?
[Edit by lightsoft: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 07. Apr 2009, 20:13:59 od lightsoft »