Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:47:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je pile preslo ulicu?  (Pročitano 532 puta)
07. Apr 2009, 20:12:36
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 

zasto je pile preslo ulicu

uciteljica: da predje na drugu stranu.

platon: za vise dobro

aristotel: u prirodi je piladi da prelaze cestu

karl marx: to je istorijska neizbjeznost

saddam hussein: to je bio izprovocirani cin pobune i sasvim opravdano smo ispustili 50 tona nervnog gasa na njega

hipokrat: zbog suvise ravnodsnosti u gusteraci

martin luther king: imam viziju svijeta u kojem ce sva pilad biti slobodna da prelaze ceste, a da se njihovi motivi ne dovode u pitanje

mojsije: bog sidje sa neba i rece piletu "ti ces prelaziti ceste"

fox mulder: vidjeli ste da prelazi svojim sopstvenim ocima. Koliko jos piladi mora prijeci cestu da bi vi povjerovali

richard nixon: pile nije preslo cestu. Ponavljam pile nije preslo cestu.

makijaveli: poenta je da je pile preslo cestu i to opravdava svaki motiv koji je imalo.

jerry seinfeld: zasto iko prelazi cestu? Zasto se neko ne zapita na kraju krajeva zasto se pile uopste vrzmalo tuda!

freud: sama cinjenica da vas interesuje zasto je pile preslo cestu, otkriva vasu seksualnu nesigurnost.

karlos vestendop: to je jedini put koje pile moze preci uzimajuci u obzir daytonski sporazum.

bill gates: upravo smo izdali novi pileoffice2000, koji ne samo da ce prlaziti ceste nego ce lezati na vasim podacima i cuvati ih.

oliver stone: pitanje nije zasto je pile preslo cestu, nego ko je presao dok smo mi bili zaokupljeni piletom.

charles darwin: to je bio logicni korak nakon silaska sa drveta.

albert einstein: da li je pile preslo cestu, ili se cesta pomijerala ispod pileta zavisi od vaseg polozaja u referentom sistemu.

buddha: postavljanjje tog pitanja negira nasu sopstvenu pilecu prirodu

ernest hemingway: da umre. . . . Na kisi. . . Samo. . .

bill clinton: ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu sa tim piletom.

isak newton: pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostace na jednom mijestu. Pile koje se krece u nekom referentnom sistemu prelazit ce ceste.

darth vader: zato sto nije moglo da odoli moci tamne strane.

kapetan kirk: ceste. . . Karajnje granice. . . Ovo su putnici uss jajagera. Njihova petogodisnja misija je da otkriju nove civilizacije i da hrabro odu gdje ni jedno pile nikada nije otislo.

staljin: ne interesuje me. . . Samo ga uhvatite. . . Trebaju mi jaja za omlet! ! !

salvador dali: riba.

rene dekart: mislim! Dakle pile postoji!

groucho marx: pile? Koje je poenta price? Zasto, ja sam imao ujaka koji je mislio da je pile. Ujna se zamalo razvela od njega, ali ipak, trebala su nam jaja.

karl marx 2: da pobjegne od burzujeske borbe srednje klase.

caesar: da dodje, da vidi, da pobijedi.

adolf hitler: htjelo je da pobjegne od gasne komore.

scott: zato sto je reklo "beam me on the other side scotty"

a sta vi mislite?

[Edit by lightsoft: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

« Poslednja izmena: 07. Apr 2009, 20:13:59 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
« Poslednja izmena: 07. Apr 2009, 20:15:18 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:47:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.