IN < - Zasto je pile preslo ulicu? - >LO (1/975) > >> :: Odgovori! |
Autor: SerbianFighter : |
UCITELJICA Da dodje na drugu stranu. PLATON Za vise dobro. ARISTOTEL U prirodi je pileta da prelazi cestu. KARL MARX To je povijesna nuznost. SADDAM HUSSEIN To je bio isprovocirani cin pobune i sasvim smo opravdano ispustili 50 tona nervnog plina na njega. HIPOKRAT Zbog viska ravnodusnosti u gusteraci. MARTIN LUTHER KING Imam viziju svijeta u kojemu ce svi pilici biti slobodni da prelaze cestu, a da se pritom njihovi motivi ne dovode u pitanje. MOJSIJE Bog sidje s neba i rece piletu: "Ti ces prelaziti ceste". FOX MULDER Vidjeli ste pile vlastitim ocima kako prelazi cestu. Koliko jos pilica mora prijeci cestu da biste povjerovali? RICHARD NIXON Pile nije preslo cestu. Ponavljam: pile NIJE preslo cestu. MACCHIAVELLI Bitno je da je pile preslo cestu i to opravdava svaki motiv koji je ono moglo imati. JERRY SEINFELD Zasto itko prelazi cestu? Zasto se netko ne zapita, na kraju krajeva, zasto se pile uopce vrzmalo tuda? SIGMUND FREUD Sama cinjenica da vas uopce zanima zasto je pile preslo cestu otkriva vasu seksualnu nesigurnost. CARLOS VESTENDORP To je jedini put koje pile moze prijeci uzimajuci u obzir Daytonski sporazum. BILL GATES Upravo smo izdali novi PileOffice 2001 koji ne samo da ce prelaziti ceste, nego ce lezati na vasim podacima i cuvati ih. OLIVER STONE Pitanje nije zasto je pile preslo cestu, nego tko je jos presao dok smo mi bili zaokupljeni piletom. CHARLES DARWIN To je bio logican korak nakon silaska s drveta. ALBERT EINSTEIN Da li je pile preslo cestu ili se cesta pomicala ispod pileta, zavisi od vaseg polozaja u referentnom sustavu. BUDDHA Postavljanje tog pitanja negira nasu vlastitu pilecu prirodu. ERNEST HEMINGWAY Da umre... Na kisi... Samo... BILL CLINTON Ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu s tim piletom. ISAAC NEWTON Pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostat ce na jednom mjestu. Pile koje se krece u nekom referentnom sustavu prelazit ce ceste. DARTH VADER Pile nije moglo odoljeti moci tamne strane. KAPETAN KIRK Ceste... Krajnje granice... Ovo su putnici USS Jajagera. Njihova petogodisnja misija je otkrivanje novih civilizacija i hrabri odlazak tamo kuda nijedno pile nije otislo. STALJIN Ne zanima me, samo ga uhvatite! Trebaju mi jaja za omlet... SALVADOR DALI Riba. RENNE DESCARTES Mislim, dakle pile postoji! GROUCHO MARX Pile? Koja je poenta price? Pa, ja sam imao ujaka koji je mislio da je pile. Ujna se umalo razvela od njega, ali ipak, trebala su nam jaja. CEZAR Da dodje, vidi i pobijedi. |
Autor: Killer : |
KILLER Da bi ga pripremio za jelo :wink: |
Autor: SAnja : |
Da bi pojelo bubicu!!!! :wink: |
Autor: Vojvoda : |
VOJVODA Da bi krenulo u konacni rat!!! |
Autor: Ktantonet : |
Zasto je pile preslo ulicu? A zasto pile nebi preslo ulicu? |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |