Biblija ima resenja? Vidim koliko je stvari resila :ballbounce:
Naravno da ima resenja koji se nalaze u umovima citaca biblije. Ima jako puno ljudi koji su u bibliji nasli resenje finansijske krize..... ili krize identiteta.....
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije. Jewpiter Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis. Jewpiter
It's not simple being cool, but it's cool being simple.
Sinoc sam sanjao da sam Bog i da imam sve na raspolaganju sto god da pozelim , sva bogatstva ,zlata ,zene ,ljude ,decu i ovu planetu i sve na njoj izmedju ostalih . Mogao sam da pomeram predmete po sobi i da gradim mislima i materjalizujem bilo sta. Moja prva misao je bila da smanjim covecanstvo i unistim sve nevernike i to se odmah obistinilo, ostala mi je saka nekih vernih ljudi i nekih baba koji su bili ruzni i matori .
Celu noc sam se okretao i prevrtao jer mi je bilo uzasno dosadno i prazno , jer nisam mogao vise naci ama bas nikakvo zadovoljstvo u nicemu . Nikakve Emocije ,nikakva osecanja Samo jedna velika ogromna hladna praznina .
Da bi mogao da zivim kao covek i osecam i volim kao covek , morao sam ponovo da zaboravim sve sto sam znao.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 19:40:28 od Alex616 »