[COLOR="darkred"] LG BL40 New Chocolate[/COLOR], kupljen 26.10.2011. u Tehnomobilu. Placen 35000 dinara, telefon je u PERFEKTNOM stanju, nema nijednu ogrebotinu na sebi, jos uvek na sebi ima fabricke folije na ledjima i na ekranu, od opreme ima sve, originalni punjac, originalne slusalice, memorijsku karticu od 4gb, originalnu kutiju, cd sa uputstvom, garanciju 2 godine. Nije zakljucan na neku mrezu, sto bi se reklo, simfree je.
[COLOR="darkred"]LG dvx9900[/COLOR], dvd plejer, pusta sve i svasta, jako slabo koriscen, dobijen pre oko 3, 4 godine na poklon, od tada upaljen da se odgleda 3 filma na njemu, i to je to... Radi perfektno, imam originalnu kutiju za njega, daljinski, i sve sto je potrebno, prodaje se jer pustam filmove sa prenosnog na tvu, pa nemam potrebu za plejerom, i skuplja mi prasinu vec jedno 2 godine..
LG BL40: 125 eura, imajte na umu da je telefon perfektan i da je placen 35000 dinara, i da prakticno dobijate nov telefon, za mnogo manje para, pod garancijom.
LG dvd player: 1300 dinara BT slusalice: 10 eura
Nalazim se u Beceju, mada sam svaki dan u Novom Sadu, tako da moze sve da se pogleda i proveri da li je sve ok..
Moguce slanje kurirskom sluzbom, ali na vasu odgovornost i o vasem trosku, jer moze da se osteti nesto. :/ Ja bih svakako sve maksimalno upakovao i napomenuo da je lomljiva roba u pitanju, da ne bi doslo do nekih ostecenja.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.