Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 21:15:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zastavini modeli  (Pročitano 2790 puta)
29. Dec 2006, 00:08:20
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pozdravljeni!

Ja sam iz Slovenije i trazim neke informacije o trenutnim Zastavinim modelima.
Nadam se da ce biti neko voljan da mi pomogne.

U ceniku na Zastava site-u ima model Koral 1.1.
Kakav je to motor ? Isti kao u stojadinu ?
Jesu li to motori iz firme DMB?
Da li postoji neki domaci motor sa modernim single ili multipoint injectionom umesto
karburatora ?

Da nova Skala ( stojadin ) ima razlike o odnosu na stare ( osim 5 brzinskega menjaca )?

Da li je moguce kupiti auto sa fabricki postavljenim plinom ?

Da li je motor u Floridi sa 1.3 slican motoru stojadina sa 1300ccm ?

Mozda ima negde info. koliko se proizvede/proda kojeg modela ?
Gde se Zastave jos danas prodaju osim u exYu zemljama ?

Kakavo je danas stanje u fabrici. Otprilike koliko ljudi tamo radi u odnosu na prije?

Da li je postavljena linija za Z10? Hoce li Zastava uspeti da krene sa proizvodnjom
( i da to ucini jevtinije uz isti kvaliteta ) ?

Zahvaljujem!

Matijas

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC One M9
Pazi ovako koliko sam ja upucen u situaciju zastava je prestala da proizvodi stojadina i zastavu 128, sada se samo prodaju modeli jugo (u vise verzija), jugo florida i nova zastava 10 (koja se jos uvek ne proizvodi u kragujevcu)

Obican jugo se proizvodi u verzijama sa dmb ovim motorom i to 45, 55, 60, 65 (nisam bas siguran da li se i dalje proizvode motori od 45, i 65 konja)
Jugo koral In se proizvodi sa dmb-ovim motorom od 55 konja tzv 1.1 i sa pezoovim motorom od 1.1 u 1.3 litara, ne znam koliko konja (trebao je da se radi i u dizel varijanti ali to je bila samo zastavina zelja). Oni koje nose oznaku L ti su sa pezoovim motorima.
Jugo florida in (mislim da se sada samo u toj verziji pravi) radi se isto sa dmb-ovim motorom 1.3 i 1.4 i koliko sam ja upucen sa pezoovim 1.3 i 1.6 i u dizel varijanti ne znam koja kubikaza. (oni koje nose oznaku L i HDI si sa pezoovim motorima)
zastava 10 se radi za sada samo u benzinskoj 1.2 verziji i jos uvek se pravi  u italiji i dovozi se kod nas, od seledece godine od februara bi trebala da pocne proizvodnja kod nas.

To je to, ima i pik-up varijante koje proizvode fabrika za specijalna vozila iz Sombora ali mislim da te to nece interesovati  Smile

nesto o zastavinim vozilim amozes da nadjes i na ovom linku: [tu]
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Vec su prestali da proizvode stojadina, pa stooooooo? Proizvodi se tek tridesetak godina.To je tako dobar auto. Trebalo bi bar da nadzivi Bubu sto se vremena proizvodnje tice. Ne verujem ja da su nasi strucnjaci to prestali da prizvode. Pa moze se to jos izvoziti u Egipat. Za njh ce biti neka specijalna limitirana serija. Smile
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 21:15:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.