Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 10:12:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Zastava" proizvela laki vojni terenac  (Pročitano 31637 puta)
08. Jul 2010, 19:23:05
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
KRAGUJEVAC - Kragujevačka fabrika "Zastava kamioni" proizvela je lako terensko neborbeno vozilo sa pogonom na sva četiri točka, koje će ponuditi Vojsci Srbije i kupcima iz inostranstva.

Generalni direktor "Zastava kamiona" Đorđe Nestorović izjavio je da vozilo "nju turbo dejli" nosivosti 1,4 tone, sa agregatom od 125 konjskih snaga i pogonom na sva četiri točka, ima izvanredne manevarske mogućnosti u terenskim uslovima eksploatacije.

Vozilo je namenjeno za prevoz ljudstva i tereta i već je prošlo prvu fazu ispitivanja, u kojoj su testirani taktično tehničke performanse. Posle toga uslediće proizvodnja nekoliko vozila, koja će se testirati u surovim terenskim uslovima, rekao je Nestorović. On je izjavio da kragujevačka fabrika kamiona ima višedecenijsko iskustvo u proizvodnji i montaži vojnih vozila, navodeći da su se u njoj nekada montirale "kampanjole".

- Naše novo vozilo ima tržište, jer je starost voznog parka Vojske Srbije oko 27 godina, a mi imamo kapacitete da zadovoljimo sve domaće porudžbine - rekao je Nestorović. On je izjavio da fabrika pregovara i s potencijalnim inostranim partnerima o saradnji na proizvodnji oklopljenih i poluoklopljenih vozila namenjenih vojsci. Fabrika "Zastava kamioni", koja je u procesu restrukturiranja, do pre nekoliko godina imala je 3.600 zaposlenih. Danas u njoj radi 743 radnika, koji mesečno, uz pomoć državnih subvencija, proizvode po 20 vozila.

-------------------------------------------
Mogli smo ga krstiti u nesto tipaaaaaaaaaa....: Bumbar  Smile

Izvor
« Poslednja izmena: 08. Jul 2010, 19:25:51 od sasa92 »
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ime nema veze kakvo je, ali je vest ipak starija, vozilo je bilo izloženo i na prošlogodišnjem Partneru. Imao sam negde snimak sa fabričkog testiranja, vrhunska prohodnost, bez sumnje. Mislim da je neko rekao kako će VS kupiti nekoliko komada za testiranje.
Zastava u stvari hoće da se ubaci u trku sa FAP-om, gde već ima nezvaničnih potvrda da je VS uzela njihove kamion u određenom broju.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2010, 20:20:13 od stegonosa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
Ja sam ovu vest nasao kao vest od pre par dana...

Pa u sustini,cini mi se da ima bas veliki klirens.Ne bih znao kolika bocni nagib moze da podnese,kao i koliki da kazem frontalni nagib moze da podnese.Videcu da ja iskopam nesto na internetu,a nadji i ti nesto!Ako mozes...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Chrome 4.1.249.1064
E posto sam ja iz KG-a ovo vozilo je vise puta bilo promovisano kod nas tako da mogu da vam kazem da ostavlja impresivan utisak. Ima vrhunsku prhodnost kao sto je rekao stegonosa i to je idealno vozilo za potrebe nase vojske a verujem da moze da bude i dobar izvozni adut!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
Da li imas neke podatke,tipa:klirens,gaz,bocni i frontanci nagib,motor(ks,cm3),itd,itd...?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
josh jedan od mnogobrojnih "projekata" koji nece zavrshiti dalje od prototipa i malo propagande u rezimskoj shtampi ... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
josh jedan od mnogobrojnih "projekata" koji nece zavrshiti dalje od prototipa i malo propagande u rezimskoj shtampi ... Smile Smile

Ko o cemu ti o politici.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Ko o cemu ti o politici.... Smile

ko o chemu , ti se stalno pecash na iste fore - pravi se XY proizvod neverovatnih osobina , evo ga samo shto nije  Smile Smile

a ovamo radost kad stignu gume  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
Citat
proizvod neverovatnih osobina

Koliko pricas toliko i znas.A o kolima malo znas.Posto lupetas.

To sto ovaj auto(ili kamioncic,hebem li ga sad) ima klirens od npr 25 cm,nije nista nevidjeno u svetu.Ja ne znam sta fali ovom vozilu?Kao sto ne znam ni sta fali Lasti,ni Lazaru,ni Vrabcu.Mi nemamo para da osmislimo S-600,B-3,i F-77,msm,proseravam se sad....
Stalno se bunis ko Grk u apsu.Nikad ti nista ne odgovara!Ccc...

Meni je radost zbog dolaska guma,ista kao i zbog izvoza Laste,a mozda i Vrabca,Lazara,i svih tih sprava.Jer mi takve vesti daju nadu da ovi na vlasti mozda ipak nece shebati vojsku! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

To sto ovaj auto(ili kamioncic,hebem li ga sad) ima klirens od npr 25 cm,nije nista nevidjeno u svetu.Ja ne znam sta fali ovom vozilu?Kao sto ne znam ni sta fali Lasti,ni Lazaru,ni Vrabcu.Mi nemamo para da osmislimo S-600,B-3,i F-77,msm,proseravam se sad..

fali mu to shto nikad nece postati nishta vishe od prototipa ili u najboljem sluchaju male serije . a da si malo inteligentniji , uochio bi da je potpuno isti propagandni shablon primenjivan i za vrapca , lastu ,milicu , lazara ,noru , m-21 , m-84 ab2 i.t.d.  sutra ce ti prodati prichu o nechem novom a sve ovo cesh da zaboravish .  kao shto neko reche , problem srba je shto imaju pamcenje ko zlatna ribica  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 10:12:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.