Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:03:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta tražite kod žena?  (Pročitano 1553 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7
Brak,ozbiljna veza......to je po meni tim.Dok sam bio klinac bio je bitan broj...jebiga sujeta,radoznalost ...i t d.Medjutim sad od zene trazim partnera.Ne volim domacice niti preterano dame.Bitno mi je poverenje  ,ako toga nema jebes sve.Meni je moja zena najlepsa,volim je stvarno najvise na svetu.

E sad sta ne volim..........samo jednu stvar.

GUNDJANJE.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
u cemu je onda svrha braka i parova uopste.
u zadovoljavanju potreba. ali ni to vise. ako mi se ne bude svidjao sex s njim ja cu naci drugog, a s nijm sam jer mi je veran (ili obrnuto)
s njim sam jer je bogatiji od mene, ja cu lepo ziveti, i glumiti kako ga volim, a on nek radi sta hoce. moja familija ce pricati kako sam se dobro udala.
zasto bih ja njega trpela kad ne moram?zasto bih ja onda sumnjala u njega, ako ne moram.
zasto bih ga ja volela ako sumnjam u njega.
slazem se s tim da covek ce upoznati nekog tek kad pojede dzak soli (sto je prakticno celi zivot), ali onaj s kim delim postelju, onaj za kog sam se odlucila i on za mene, ako ne mozemo resavati stvari zajedno, cemu onda uopste taj brak?
razumem probleme, ali sta ce mi on ako ne moze ili nece da mi pomogne? ako na neki moj period okrene mi ledja i ode?

Svrha je valjda da te neko cini potpunom osobom, sami mozemo skoro sve, ali on/ona je delic slagalice koji nedostaje da bi svaki udisaj,sat,dan,noc bio lepsi. Ili bar podnosljiviji.
Taj koga opisujes u tekstu je pogresan, zar ne? Nije neophodan, dakle moze se bez njega. Sa takvim uz sebe, dodje ti isto kao i da si sama. Dakle, resiti ga se.
Samozivih ima pun kofer, deckica koji ne umeju sebi ni taji sti kofer da spakuju jer im je do 35 godine to cinila mamica...psihopata takodje, onih sto im je njihova sloboda najvaznija i nije se jos rodila TA koja ce ih za sebe vezati...blah,blah.A vezati u njihovom slucaju znaci nesto licno ispricati, potraziti savet, nesto drago podeliti, saslusati, pomoci, koegzistirati.
Sumnjati u nekoga ne znaci neminovno biti preopterecen njegovom iskrenoscu/neiskrenoscu ili konstantno biti nepoverljiv. Nekada sumnjamo i u sebe, to ne znaci da sebi permanentno ne verujemo. Mislim da je jedna od boljih prevencija katastrofalnih razocarenja u zivotu upravo ta mogucnost da se nekome nesebicno das i od njega uzmes skoro sve. Skoro sve, jer ako uzmes sve pretendujes da ga uzmes zdravo za gotovo i samim tim otvoris vrata ka mogucem razocarenju. Ako ocekujes od nekoga 100%, njegovih 98% osetices kao nepotpuno. To ne znaci da treba da imamo mala ocekivanja, to samo znaci da kroz sve u zivotu treba proci sa malom dozom zadrske. Ja licno tako razmisljam. Kada nekome u potpunosti verujem, ja mu verujem 98%. Jedan posto je kompenzacija za njegov moguci kiks. Drugi procenat je mogucnost mog sopstvenog kiksa. Ljudi su nesavrseni i kada daju najbolje od sebe. Tu nije problem u tome koliko nas vole ili postuju. Tu je stvar u tome do koje mere smo spremni da tolerisemo.Otiraci postoje da bi se o njih brisale cipele i kako god okrenes uvek ce ih biti. Sa druge strane, nepravda je degradirajuca stvar koja i najtolerantnije otera u histeriju. Kad balansiras, a citav zivot balansiras u svemu i svacemu sto te na posletku sazvace, imaj uvek na umu da je najbitnije od svega da sacuvas svoj zdrav razum i sopstveni identitet. Svako ko te u tome sprecava, nije uopste pozeljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Brak,ozbiljna veza......to je po meni tim.Dok sam bio klinac bio je bitan broj...jebiga sujeta,radoznalost ...i t d.Medjutim sad od zene trazim partnera.Ne volim domacice niti preterano dame.Bitno mi je poverenje ,ako toga nema jebes sve.Meni je moja zena najlepsa,volim je stvarno najvise na svetu.

E sad sta ne volim..........samo jednu stvar.

GUNDJANJE.

u cemu je onda svrha braka i parova uopste.
u zadovoljavanju potreba. ali ni to vise. ako mi se ne bude svidjao sex s njim ja cu naci drugog, a s nijm sam jer mi je veran (ili obrnuto)
s njim sam jer je bogatiji od mene, ja cu lepo ziveti, i glumiti kako ga volim, a on nek radi sta hoce. moja familija ce pricati kako sam se dobro udala.
zasto bih ja njega trpela kad ne moram?zasto bih ja onda sumnjala u njega, ako ne moram.
zasto bih ga ja volela ako sumnjam u njega.
slazem se s tim da covek ce upoznati nekog tek kad pojede dzak soli (sto je prakticno celi zivot), ali onaj s kim delim postelju, onaj za kog sam se odlucila i on za mene, ako ne mozemo resavati stvari zajedno, cemu onda uopste taj brak?
razumem probleme, ali sta ce mi on ako ne moze ili nece da mi pomogne? ako na neki moj period okrene mi ledja i ode?

Svrha je valjda da te neko cini potpunom osobom, sami mozemo skoro sve, ali on/ona je delic slagalice koji nedostaje da bi svaki udisaj,sat,dan,noc bio lepsi. Ili bar podnosljiviji.
Taj koga opisujes u tekstu je pogresan, zar ne? Nije neophodan, dakle moze se bez njega. Sa takvim uz sebe, dodje ti isto kao i da si sama. Dakle, resiti ga se.
 ..... Tu je stvar u tome do koje mere smo spremni da tolerisemo.Otiraci postoje da bi se o njih brisale cipele i kako god okrenes uvek ce ih biti. Sa druge strane, nepravda je degradirajuca stvar koja i najtolerantnije otera u histeriju. Kad balansiras, a citav zivot balansiras u svemu i svacemu sto te na posletku sazvace, imaj uvek na umu da je najbitnije od svega da sacuvas svoj zdrav razum i sopstveni identitet. Svako ko te u tome sprecava, nije uopste pozeljan.

dva odlicna odgovora, jedan iz muske, drugi iz zenske perspektive
prosto nemam sta da dodam...mogu samo da rezimiram

i po mom shvatanju stvari, brak je tim, u kome oba partnera dobijaju neke nove kvalitete iz podrske ili postojanja onog drugog.
kompromisi su nuzni, o da, ali ne takvi koji zadiru u integritet bilo koga od te dve osobe... ako to nije moguce ostvariti, te dve osobe nisu kompatibilne za tim! razlozi za to su raznorazni, ali nisu tema ovog izlaganja...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
to trazim od mog zenu da ona da mogucnost da volim i njenu `mracnu` stranu, i ne mislim sad na rupe na nju osim. da volim njenu praznost sa veselim trenutkama zajedno.
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 09:47:16 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Мислим да текст иде у једну крајност да би негирао другу крајности, или тако некако... Ја се бар не нађох међу онима који се опредељују више за груди-гузу-ноге... Прво, што је то код мене како сам тренутно расположен, друго у објашњењима или ти "резултатима" баш се нигде не видим Smile

Али оно што ми се свидело је мало игра речима како се поставило
Citat
Šta tražite kod žena?  [ 1 2  Sve ]

Баш тако - један, два, све... "Скидај гаће, хоћу резултате" Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
da li je taj `mracna` strana prevodjeno na histeriju osim
to je moj odgovor da mracna strana i depresija i sve ruzne strane ne samo histerija. da li je to svacen kao izazov, za mazohisticku uzivljaj?odgovor je to da to su mogucnosti za samoupoznavanje, na taj nacin da koji zenu volis da ona je moja ogledala ko me formira na tom formu sto sam trazio od nju. To je umetnost, sada u ovom kontextu je umetnost ljubavi.
(Life is a religion) Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Od zhene trazhim ljubav. Znate shta je to, ljubav ? To je kao kad jedete omiljenu tortu, i samo vam je na umu ... kako je lepa ... sa koje strane da joj pridjem ... da li da je smazhem iz jednog zalogaja, ili da je gustiram polako ... a sve ostalo nestaje.

Verujte u omiljenu tortu.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 14:16:07 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:03:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.