Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:33:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ona "zna" - on "moze"!?  (Pročitano 1093 puta)
19. Mar 2006, 02:44:13
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3
Sta mislite da li je u redu da zena bude starija od muskarca i kolika je razlika u godinama "podnosljiva"?
IP sačuvana
social share
'ko to moje ime doziva
čudni ljudi, čudnog imena
pa mi kunu, što je svetinja
vjera, ljubav i domovina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Postoji vec ovakva tema-ona starija,on mladji.
Po meni je u redu ako je zena starija,cak znam nekoliko bracnih parova gde je razlika 7 godina.
Ne znam koje godine su podnosljive za razliku u godinama,mislim da sve zavisi od zrelosti i jednog i drugog partnera i gde je *tacka sretanja*.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
slazem se sa milosavom

razlika u godinama nije bitna, ne znam granicu, ali znam neke parove sa vecom razlikom u godinama i sve funkcionise sasvim ok, sve zavisi od zrelosti
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
Ne znam bas...muskarci su kao vino...ok u pocetku a sve bolji sto vreme prolazi a zene kao kroasan...preukusne u pocetku ali se ubajate brzo..pa jos dodaj krizu srednjeg doba kod mushkarca...pa harli..pa farbanje sede kose..pa jurcanje za klinkama... you do the math  Smile Smile Smile ...eeee a da...kad ste oboje mladi tj ona do 40..skroz sam za to.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
To face an ancient foe you take your sword in hand
And cling to the faint glimmer bestowed on you by her
Although you are reluctant you have to fight again
To be forever more the hero that you were
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

porodica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 199
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam starija od muza 8 godina i dobro je.zaljubljeni smo,postujemo se,imamo dvoje dece.volimo nas brak,retko se svadjamo,ili nikad tu i tamo se oko neceg ne slozimo,ali fino funkcionisemo.ne primecujem da je zainteresovan za druge zene,a ni mene ne loze drugi muskarci.sem Brus Willis-a,a za to imam dozvolu.i eto.vazno je da se nadjete na istom talassu,sa istim zivotnim ciljem i da to fino radite.mi se lozimo na nasu decu i porodicu i to je super.tako blizu i ostvarljivo.a svesni smo i vremena,pa i oni koji imaju 18 i sada su jedri i mladi sa 50 to nece biti,pa zar zbog toga da se ne postuju i vole?naravno da imam neku boru i da mi sise nisu vise cvrste.al i on celavi i pusta stomacic.paaaaaaa?zar da gaa ne volim.uvek mi je lep i privlacan,podario mi je dva najlepsa andjela i lepo brine o njima,a i o meni.to jeste zivot.dogovor,postovanje i ljubav,a uz to privlacnost i opstaje.tamo gde toga nema,nema ni opstanka,ma kakve godine bile u pitanju.
pooozz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sreca je lepa,uzivajte u njoj....

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 3931
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
Ljubav ne gleda na godine... Smile
IP sačuvana
social share
Voli ali polako...i ne dozvoli da ljubav uvene...
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3
Pomogli ste mi i hvala Vam! Trenutno sam jako srecna! Mogu samo da pozelim da tako ostane! Ljubav definitivno ne zna za godine!
IP sačuvana
social share
'ko to moje ime doziva
čudni ljudi, čudnog imena
pa mi kunu, što je svetinja
vjera, ljubav i domovina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:33:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zna

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.