Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 04:23:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanima me nesto.....  (Pročitano 1461 puta)
12. Okt 2008, 19:32:10
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia n73me
Dragi Burek forumasi,

posto nisam nasao prigodnije mesto za ono sto me zanima, nadam se da sam pogodio odgovarajuci deo tehnickog dela foruma.

Naime, interesuje me koja lerna je najbolja za spremanje tj. pecenje pita, posebno me zanima pita sa sirom. Pri tom moram napomenuti da je sir sa lokalne pijace, svez i naravno kravlji mladi. Testo sam priptemam, dakle nije ono kupovno.

Unapred se zahvaljujem za svaku ukazanu pomoc u mojoj potrazi za najboljom lernom na nasem domacem trzistu.

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora SerbianFighter (Vreme: 12. Oct 2008, 20:55:45)
IP sačuvana
social share
I ja svrljam po netu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia E71
Nisi nasao prigodnije mesto za pitu, rernu i sir od Web development~Hosting~Web Zarada? Smiley 1 Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 19:35:59 od linkoln burows »
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
pa nisi rekao u kom cenovnom rangu ,dal imas neke favorite i sl ..
posto sam i ja pre koji dan gledao rernu po prodavnicama svidela mi se sleeca

Gorenje Ugradna rerna B2 ORA E za nekih 27k ....jos ugradna pazi. ...prodavac kaze da se moze burek u njoj peci ....

e da posto sir kod vas na pijaci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia n73me
Pa...ovako. Cena mi ne igra neku znacajniju ulogu, ali recimo da mi je budzet za lernu oko 600e, posto zelim da uzmem nesto stvarno kvalitetno, a ne posle da se kajem, ako moze na kredit. Naravno, bilo bi dobro da ima i opciju za gas.

BugSu, stalna sam musterija kod jedne bakice sa salasha. Kod nje ga redovno nabavljam po ceni od 220 din/kg Smiley
IP sačuvana
social share
I ja svrljam po netu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
a isprsi se malo pa zumi bolju..npr ovu
Bosch ugradna rerna HBN 730550

za 86k ..sta kazes ?samo sto je nema na lageru pa mora da je cekas nekoliko nedelja...

kod nas sir 230din
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 19:53:16 od BugSu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia n73me
Hvala za azurnost i iskrenu zelju da se pomogne, stvarno nisam ocekivao ovakav odziv na moju problematiku.

BugSu, ova lerna je ipak iznad mojih mogucnost, mislim za iznad 1050e bih mogao uzeti odlican laptop koji mi je neophodan, i on je sledeca stvar koju cu da pazarim, tako da je ovo preskupo za mene. Ali zna se da neke stvari moraju imati prioritet, a pripremanje fine hrane svakako je iznad bilo kakve masine, pa makar to bio i allienware racunar.

Mogao bi uzeti u obzir da meni treba rerna najvise za pite sa sirom.

Vazno mi je da lerna jako dobro greje.

E sad, kad vec pitam, trebalo bi obratiti paznju i na gibanice, posto ih moja devojka tamani ko tiranosaurs, bez 2 ture bolje i da ne pravim.

Molim ostale forumase da ako ne zele da pomognu, neka se suzdrze od suvislih komentara, a ako neko stvarno hoce i moze da mi pomogne neka to i uradi.

Unapred zahvalan
IP sačuvana
social share
I ja svrljam po netu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
pa pazi da dobro greja treba ti trofazna struja ,ne znam kakvu imas,ako je dvofazna onda ti ne vredi puno ....
evo ti jedna u rangu

Ariston ugradna rerna FZ 102 P1 IX/HA
za 43k...nadam se da ti ova odgovara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
 ako kupujes-onada obavezno s vise grijaca ,tj sa svih strana i narvno ventilator koji ti omogucava pecenje dva rti pleha istovremeno. ovo je posebno prakticno za pice, kiflice a i za pitu od sira
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 04:23:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.