Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li krug vasih bliskih prijatelja zavisi od njihovog izgleda
Da, to se podrazumeva
0%  (0)
Da, ali manje komuniciram sa njim/njom
0%  (0)
Ne, to je uzasno raditi
8.7%  (2)
Na svakog treba gledati isto
26.1%  (6)
Potpuno svejedno
65.2%  (15)
Ukupno glasova: 23
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: zanima me kako biste reagovali u sledecoj situaciji..........  (Pročitano 5214 puta)
10. Okt 2005, 00:26:33
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 14
zamislite da pocinjete prvu godinu studija ....i da se u vasoj grupi ili odseku nadje student koji je mnogo ruzan ili studentica..... nepisem ovo da bih se rugao nekome priznajem ni sam nisam neka narocita lepota ali nemarim za to. samo zanima kako biste postupali prema toj osobi da li biste je omalovazavali  , da li biste se rado druzili i izlazili sa njom ........
ja osudjujem i najmanju grubu rec ili pogled .....svi treba da se gledamo  kao da smo bas mi najpotrebniji na ovom svetu i  po meni nema razlike u izgledu ........
ako ste shvatili o cemu razmisljam ili  tezim ......... prokomentarisite  ......
mozda nekome mnogo pomogne tekst koji ce biti ispisivan u ovoj temi
hvala .......
cujemo se!

[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 10. Okt 2005, 00:54:19 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 14
zaboravio sam da spomenem da nemora to da bude student ili situacija na faxu , mislim na opste u zivotu .......... u srednjoj , osnovnoj , faksu, i dalje .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
Zastava
Moj odnos prema ljudima definitivno ne zavisi od njihovog izgleda.Konkretno,na fakultetu gledam da li je neko opusten,zabavan,prijatan,,,i sa takvom osobom uvek bih izasla u grad i druzila se.Ali isto tako znam dosta,vise koleginica nego kolega koji bukvalno skeniraju ljude i zapaze i najsitniju manu.Nisam primetila da direktno omalovazavaju takve ljude ali zato ogavaraju na sve strane,sto mozda i nije tako cudno za nas zene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Iskreno, kada bih pocela da cenim ljude prema njihovom izgledu, ja bih bila najusamljenija i najzatupastija osoba na svetu.. Moji prijatelji su svih oblika i boja i zbog toga ih obozavam... zbog njihove razlicitosti i mogucnosti da o njima svkog dana saznam nesto novo.. Mislim, zamisli da oko sebe imas armiju klonova.. brrrr... kakva grozota...
Sto se tice fakulteta, ista stvar... Druzila sam se svima... od onih koji su bili izuzetno lepe spoljasnosti, do onih koji se bas i ne ubrajaju u tu kategoriju...
O osobama koje procenjuju samo po izgledu, mislim da nemaju pojma kakvo im bogatstvo klizi kroz prste.. no dobro.. Covek uci citavog veka..
Sto se konkretnog glasanja tice, ne mogu da se odlucim izmejdu poslednje tri opcije.. Zvuce mi potpuno isto..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Cak iako vam je neko zaista fizicki krajnje antipatican na prvi pogled,kada ga malo bolje upoznate i ako vam postane prijatelj nama sanse da ce vam i dalje biti takav kao kada ste ga/je prvi put videli.Ne znam kako i zasto ali tako je 100%
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 533
zamislite da pocinjete prvu godinu studija ....i da se u vasoj grupi ili odseku nadje student koji je mnogo ruzan ili studentica..... nepisem ovo da bih se rugao nekome priznajem ni sam nisam neka narocita lepota ali nemarim za to. samo zanima kako biste postupali prema toj osobi da li biste je omalovazavali  , da li biste se rado druzili i izlazili sa njom ........
ja osudjujem i najmanju grubu rec ili pogled .....svi treba da se gledamo  kao da smo bas mi najpotrebniji na ovom svetu i  po meni nema razlike u izgledu ........
ako ste shvatili o cemu razmisljam ili  tezim ......... prokomentarisite  ......
mozda nekome mnogo pomogne tekst koji ce biti ispisivan u ovoj temi
hvala .......
cujemo se!

Dragi moj, to je za prvi razred osnove shkole. Ajde, mozda se nadju i neki srednjoshkolci koji to urade.. Manje vishe, zavisi ko kako odrasti i u kakvoj okolini je odrastao.. Vetj, za faks, sumnjam da se takvi detalji mogu zapaziti.. Ne znam, koliko si iskusio u zivotu, ali saznatjesh kad tad, da ipak, ma koliko god mi zavaravili sebe, u sushtini je unutrashnja ljepota najbitinija.. Tako da sumnjam da se tako neshto na faxu moze desiti, osim, ako je ta osoba koja osudjuje fanatik. Smiley
Citat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svako ko ima nesto vredno u sebi od pravih ljudi nikada nece naici na prozivku i osudu... ko nema... moze biti Apolon ili Venera, niko ih voleti i postovati nece...
Nikad mi nije bitno bilo kako mi prijatelji izgledaju, nikad to nije, niti ce biti, kriterijum za bilo sta...
I ma koliko to zvucalo kao fraza, to je cinjenica, dobri ljudi zrace i ne moraju biti Angelina Jolie da bi vam bili lepi i dragi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 14
enna , nemoj misliti da ja podrzavam ovu ili onu stranu , zapravo delim misljenje sa svima koji su trenutno odgovorili , niti sam na fakultetu niti pravim razliku , za mene su takodje izgled i boja potpuno nebitni......... nego  znam u razredu , skoli ....par ljudi koji prolaze grozno zbog toga .kako izgledaju......... i zato sam postavio ovu temu......... tako da vrlo mi je bitno da se nemisli da ja osudjujem ili kritikujem nekoga.
samo mi je cilj da se o toj temi ravnopravno razgovara........... a mozda ce i nekome  mnogo pomoci , to jest uliti mu samopouzdanje i naci neke prijatelje dostojne njemu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ljudi prolaze grozno uglavnom zbog onoga kako se ponasaju.
Na osnovu iskustva iz 12 godina skolovanja, i zajebavanja kojekakvih skotova te obozavanja nekolicine dobrih vise ili manje lepih ljudi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Spoljasnjost je samo fasada... Mladost i lepota dodju i prodju; danas si mrsav, sutra debeo, danas imas veliki nos, sutra uradis nose-job, ali ako si kreten, ne postoji nacin da se to promeni...
Uostalom, birati svoje poznanike prema estetskim kriterijumima je, blago receno snobovski i kretenski, i onima koji to rade se to, pre ili kasnije, olupa o glavu.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.16 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.