Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: zaljubljen sam u najboljeg druga  (Pročitano 19283 puta)
28. Sep 2005, 02:58:02
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Ne znam sta da radim.A mislim da i ne trebam nista!Ja sam homoseksualac,to nikada nikome nisam priznao.Mada,zivim u malom mestu,i vecina sumnja da jesam,ali to sada nije bitno.Stvar je u tome sto volim svog najboljeg druga,i polako venem od tuge i zelje da budem s'njim,iako sam svestan da se to nikada nece desiti.Znam da ne trebam nista da radim,da se trudim da to potisnem u sebi,ali kada samo pomislim na to da sutradan ga necu vidjati,da cemo se manje druziti,ili cak necemo uopste,osecam da ce mi srce puci!Samo mi je on u mislima,sanjam ga nocima...Volim ga!Ocekujem bilo kakav savet,ili neku moralnu podrsku,jer mi je stvarno potrebna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

bastra od boga data!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 529
Jesi li siguran da si homo. Prvo to proveri. Probaj da se zaljubis u neku devojicu. Ljubav prema prijatelju ne mora da bude i fizicka. U svakom sluaju pogledja u sebe.
IP sačuvana
social share
Bastra od Boga data!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ako ovo stvarno iskreno neko pise... onda je stvarno u jako.. jako.. jako nezavidnoj situaciji.
A sta uraditi.. ja stvarno ne mogu da se stavim u tvoju kozu.. ali da sam ja u pitanju i da je u pitanju drugarica, ja bih joj sve otvoreno rekao.
E sad.. ti pretpostavljam nisi u situaciji da tako nesto uradis...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
A koliko imas godina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Mislim da je ovo loziona, ali posto stvarno postoje takvi slucajevi, dacu svoj komentar.
Posto zivis u malom mjestu i kazes da svi sumnjaju u tvoje opredjeljenje, to vjerovatno sumnja i tvoj drug. E, sad da li se zbog toga druzi sa tobom, to treba da ispitas. ne znam koliko ti je godina, ali u pubertetu djeca cesto nisu sigurno oko svoje seksualnosti i eksperimentisu (zaljubljuju se u pripadnike oba pola). Vjerovatno mislis da je on hetero, dok spominjes da je veza nemoguca. Ako je tako, tu nema pomoci, a ako je suprotno, onda mu reci sta mislis, jer ionako od tog prijateljstva, pored takvih tvojih osjecanja nema nista, pa te ne kosta nista da mu kazes.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Uostalom , tvrdis da si homoseksualac...jesi li vec imao neku vezu sa nekom osobom istog pola....ako je neko u pubertetu , a nema bas mnogo uspeha kod osoba suprotnog pola , ili ga jednostavno devojke ne zanimaju dovoljno, a pritom je izrazeniji "feminine side" ne znaci da je neko homoseksualno orjentisan po automatizmu + to sto imas jaka osecanja prema svome najboljem drugu jer ste upuceni jedno na drugo ,ili mu se jednostavno divis ,ne mora nista da znaci (mislis da te on jedini razume, uvek je tu , postujes ga, verujes mu bezgranicno....). "Malo mesto" ume da poprilicno sludi malo slobodniji duh.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
ubij se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Daj, molim te ...uzdrzi se od takvih postova...
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Samantino... sta da ti kazem... gadno je.
Evo, bas sad kontam kako bih se ja postavila da me, ne daj Boze, sutra najbolja frendica startuje u tom fazonu... Uzasno.
Mada opet, koliko se godina poznajemo, ne bi bilo sanse da to ne primetim. Zato sam skoro pa sigurna da i tvoj prijatelj zna, ili barem ozbiljno sumnja da je tvoje orijentacija "naopaka"... ako nista drugo, onda zivi u ozbiljnom poricanju.
E, sad... ako je tvoj frend hetero, onda mu bolje nista ne govori. Od prijateljstva nece ostati nista, a oboje cete biti povredjeni. Moj savet, batali to... Ako ti je sasvim dovoljno njegovo prijateljstvo, nista mu ne govori.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

bastra od boga data!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 529
Ma folira nas.
IP sačuvana
social share
Bastra od Boga data!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.