Šta kažete da se svakog meseca bira onaj ko je najgotovniji na forumu glasanjem pa mu na kraju meseca osvane pored avatara "Počasni član" ceo mesec pa onda opet glasanje i na kraju godine svi ovi što su osvojili simpatije da se bore za člana godine? -Meni ovo zvuči kao dobro zezanje koje će ujedno i da animira ljude da budu bolji na forumu,poštuju pravila više i šta znam onako,malo takmičarske atmosfere i zezanja... ...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Hm,možda si u pravu ali ipak verujem da bi bilo više nego zabavno glasati za naj člana meseca Samo da dodam da bi za naj moda/admina(šta god) meseca bilo dobro odvojiti glasanje. Ma mislim da je ideja super Aj bar razmisli?
« Poslednja izmena: 08. Jun 2008, 23:33:37 od taxtex »
-Meni ovo zvuči kao dobro zezanje koje će ujedno i da animira ljude da budu bolji na forumu,poštuju pravila više i šta znam onako,malo takmičarske atmosfere i zezanja... Smile...
Ја мислим да ће то само натерати чланове да више постују (читај спамују)...
Ne. Takve stvari prosto ne vode nicemu. Imali smo dve godine takve izbore i ne planiram da to ponavljam. Neko zezanje opoput ovog na blablaonici je ok, ali ozbiljan izbor povlaci ozbiljne probleme, a mislim da nam to stvarno ne treba. O radu moderatora sudim ja, i ne mislim da je to nesto o cemu treba da se javno raspravlja ili glasa.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!