Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakljucio sam da je uzasno tesko biti zena  (Pročitano 1297 puta)
07. Okt 2006, 12:47:28
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kao pisac scenarija za emisiju "Tasnica puna celera", Slavko Beleslin je definitivno razbio predrasude da muskarci ne znaju bas mnogo o zenama i njihovoj "komplikovanoj"psihi. U pikantnim pricicama, zapravo minijaturama, Slavko je "procitao" zenu, devojku, njene svakodnevne i one nesto duze i ozbiljnije problemcice, dileme, namere... Tako se cini. I to izgleda vrlo slatko, sugestivno i ubedljivo. Urednik programa u "Adrenalinu" za sebe tvrdi da je covek koji trenutno ima mnogo sitnih i jednostavnih zelja, za koje nema ni minut vremena. Posla je preko glave, sve obavlja u poslednji cas, nema vremena ni za prostu egzistenciju, sto je kako kaze, super stvar za setnju. Naravno, ako nemas devojku ili zenu. Ovim intervjuom prica odakle crpi ideje, kako se nosi sa zenskim "nelogicnostima" i koja je to najveca zabluda polova jednih o drugima...

Odakle ti znas toliko o zenskoj psihi?
- Xa, xa, xa... pa evo vidis, sedim sad i slusam sta pricas. Imam lice koje uliva poverenje zenama, pa mi se lako otvaraju. Posle mnogih sati provedenih dok slusam, a one pricaju, sakupljam sve te male tajne o kojima pisem. Pomoglo mi je i to sto sam isao u zensku srednju skolu. na celom spratu bilo nas je jedva sestorica da sastavimo basket tim, od kojih su trojica bas bila losa. Ostatak (medju kojima sam bio i ja) je tako briljirao na terenu... xexexe... Od cetrnaeste godine sam okruzen i zivim sa zenama, pa sam sa njima prosao sve sto se desavalo "prvi put", "samo jednom" ili "nikad ranije"... A valjda mi pomaze i to sto imam mnoooogoooo drugarica.

Evidentno znas, ali da li razumes?
- E to mi NIKAKO ne polazi za rukom. Zakljucio sam da je uzasno tesko biti zena. Gotovo tragicno. Da sam se kojim nesrecnim slucajem rodio kao zena, nikada ne bih mogao da se ogranizujem. Ako budem dama u sledecem zivotu jedino sto mi preostaje je da se bacim sa treceg sprata ili da sacekam bolje deljenje karata od "onog gore".

Zasto?
- Evo ti samo jedan mali primer - kako vama zenama pocinje dan. Muskarci operu zube, obuku majcu i gotovo. A zene... Boze pomozi. Jutru prethodi vecernje probanje sutranje garderobe, pa onda slaganje boja, kominovanje sminke. Za vas sistem zivota meni bi trebao dan od 50 sati. Da razmisljam o toliko stvari mozak bi mi stalno bio kasa. Koliko detalja koje uredjujete prvo na svom telu, pa u okruzenju... E stvarno neverovatno... Svaka vam cast.

Ispricaj mi iskustvo sa zenama koje te je totalno sokiralo
- Ima toga koliko hoces. Razmisljajuci glavom muskarca zenski postupci su totalne nebuloze i nemaju neku posledicu sem trenutnog smeha i uzasnog gubljena vremena. Ali, ono sto ima posledicu moze da upropasti zivot su sulude kupovine. Imam drugarice koje su potpuno zarobljene u tom ciklusu od plate do plate. Sreca i depresija se smenjuju u istom danu. Sreca je kada dodje plata, depresija kad stigne izvod iz banke. To me fascinira i potpuno mi je nejasno, nema rezona ni zdrave logike. Mislim da su platne kartice "zakopale" zene, potreban im je licni racunovodja da bi mogle da zive.

A ti kao nikada nisi upao u iskusenje da kupis nesto suludo...?
- Ma jesam, to me najvise i muci. Cak ni sa svom svojom mudroscu "starca od stotinu ljeta" nisam uspeo da izbegnem tu zamku... xexexe... Ali, naucio sam se pameti, pa sad kupujem samo za kes. Nema iznenadjenja.

Kako se savremeni muskarac nosi sa tim?
- Ljudi, zaboravite, ne mozete se nositi sa tim... xexexe... Da znam kako, primenio bih to na sopstvenom primeru. Sve sto mogu je da izrazim razumevanje muka moga pola.

Ajde, priznaj, zar te razlike ne cini zivot zanimljivim?
- Xa, xa, xa... Uopste ne mislim da je spoholicarsko ludilo zabavno. Zanimljivosti su u nekim drugim, zaboravljenim stvarima. Mada, mozda si u pravu, bilo bi dosadno da je drugacije. Ta musko-zenska preganjanja oko kupovine su u 99% slucajeva uzasno zanimljiva... dok ne dodju da ti zaplene televizor.

Da li mislis da zene dobro poznaju muskarce?
- Daleko veci broj zena je ubedjen da odlicno poznaje muskarce, nego sto je to obrnut slucaj. Mislim da muskarcima nije ni bitno da vas poznaju, a zene od malih nogu pokusavaju da se uvuku u muski mozak, nadajuci se da su pronikle u tu nedokucivu tajnu. Mnogo bespotrebne paznje trose razmisljajuci o muskim potezima. Kod nas je lakse - ili hocemo ili necemo. Muski mozak je jedna krajnje jednostavna i organizovana struktura. naravno, sto se tice prakticnih stvari. Evo, recimo, ako smo gladni - mi jedemo - i to se svede na dve odluke (da li cemo jesti ili ne). A kod zena se te dve odluke, ne znam ni sam kako, pretvore u desetine - da li cu se ugojiti, da li ce mi haljina dobro stajati ili da li se roze karmin slaze sa farmerkama. Da ja donesem toliko odluka u jednom danu ne bih bio normalan, pa ne zameram ni zenama.

Ipak, sigurno postoje izuzeci. Barem je neka zena pronikla u tajne muskog mozga?
- Verovatno. Ali, to su sigurno neke nesrecne zene. Jer, da bi potpuno upoznale muskarca, on mora da ih povredi na sve moguce nacine. Glavni zenski problem je sto su sklone idealizaciji. Pa kad skontaju da smo mi samo ljudi, onda krecu problemi.

Pazi da ne naidjes na kritike neznijeg pola...
- Ma ne... ko sam ja da sudim bilo kome? Muskarci su samo mesavina belancevina u vremenu i prostoru. Kroz price u "Tasnici" Jasa i ja samo konstatujemo, ali nikad ne popujemo.

Koja je najvec muska zabluda o zenama?
- Da su fine i da nikad ne pricaju detalje. Kad cujem zenske price... to je strasno. Svaki muskarac bi se totalno postideo da zna sta sve najbolje prijateljice njegove devojke znaju o njemu. I to do najsitnijeg detalja.

Sad ispada da muskarci ne pricaju pikanterije o zenama?!?!
- Niste bas toliko cesto tema nasih razgovora, verovale ili ne. Ukratko kazemo svojim prijateljima sta se desilo, pa price brzo odu u drugom pravcu. Sve se svede na smeh, neke glupe fazone i fore - muski humor, prilicno primitivan, ali duhovit.

I kako na kraju mozemo da svedemo citavu ovu pricu u jedan recept za dobre musko-zenske odnose?
- Nema ga. Svako mora proci svoj put i pasti u "svoju rupu".

Preuzeto: TV Novosti
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
True, true...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
Dobar je Slavko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tip je simpa... ali nismo bas toliko komplikovane Smile ima nekoliko kjut izjava  Smile

Koliko se mi zaista "poznajemo"? "Mi ovo" - "Vi ono"...  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2006, 15:28:01 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
sto bi rekao hipokrat - sva ljudsko bice bi trebalo da bude svesno svoje bolesti.
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.