Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 02:23:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zahvaljujući Guglu našao ćerku  (Pročitano 598 puta)
23. Apr 2009, 19:11:11
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Zahvaljujući Guglu našao ćerku
Autor: FoNet | Foto:ABC news | 22.04.2009. - 09:57

Čitavih 27 godina Amerikanac Dirk Prat verovao je da je njegova ćerka mrtva, da bi se nedavno šokirao kada je na Gugl pretraživaču upisao svoje ime. Pronašao je poruku iz novembra 2007 koja je glasila: "Ovo je poruka za Dirka M. Prata. Želim da uspostavim kontakt s njim. Ja sam njegova ćerka".

Prat je mislio da je njegova ćerka Frančeska umrla na putovanju s majkom po Ekvadoru, nakon što ju je kao trogodišnjakinju inficirao komarac. Naredne tri godine Prat je uz pomoć američkog konzulata u Ekvadoru bezuspešno pokušavao da pronadje bar njeno telo.
"Krivio sam sebe, njenu majku i Boga", ispričao je Prat i dodao da ga je sve ove godine grizla savest zbog toga što je uopšte dozvolio da mu ćerka sa tri godine otputuje u Ekvador.
Frančeska je odrasla verujući da joj je otac izgubio život u ronilačkoj nesreći. Nešto je ipak kopkalo i odlučila je da okuša sreću posredstvom Gugla.
"Imala sam informaciju da je čovek koji se zove kao moj otac poginuo, ali nikada nisam bila potpuno sigurna da je to zaista bio on", rekla je Frančeska. Otac i ćerka sreli su se posle 27 godina na aerodromu u Sijetlu.
"Frančeska sada živi u Ekvadoru, gde se udala i uskoro ću postati deda. 
Možete napisati da sam od danas najsrećniji čovek na svetu", rekao je Prat.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 02:23:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.