Svaka cast samo mogu izreci SerbianFighteru na ovom temi....napokon nekoga tko zeli da se normalizuje komunikacija izmedju nas clanova na ovoj temi...
Ja ljudi shvatam Srpski Nacionalisticki forum kao jedan dio foruma gdje bi ljudi koji stvarno vole Srbiju trebali pricati o njoj kao naprimjer sto je Vlado napravio ono Serbian ~ Finest country ... to je meni nacionalizam ne ruzan poput onoga gdje se pljuje po drugima nego bas ono da kada dodjes na ovaj forum da vidis zasto su Srbi ponosni na svoju zemlju...to je meni lijepo.
Ovdje ocekujem da moderatori su tu da ljude upozoravaju na bilo kakav ispad na nacionalnoj osnovi i da nema sirenja mrznje ili vrijedanja...
pa nacionalizam po definiciji nije mrzhnja prema drugim nacijama vec ljubav prema svojoj, samo shto neki ( iz ovih ili onih razloga) sebe ili druge nazivaju nacionalistima iako su shovinisti. inache se slazhem sa SF po pitanju ove teme, prosto narodima EX YU ne treba dozvoliti nikakav vid demokratije jer smo za tako neshto nezreli, nama treba jasno i detaljno odrediti shta se sme a shta ne u suprotnom dolazi do haosa. nezreli smo za demokratiju i to je chinjenica.
Ja ljudi shvatam Srpski Nacionalisticki forum kao jedan dio foruma gdje bi ljudi koji stvarno vole Srbiju trebali pricati o njoj kao naprimjer sto je Vlado napravio ono Serbian ~ Finest country ... to je meni nacionalizam ne ruzan poput onoga gdje se pljuje po drugima nego bas ono da kada dodjes na ovaj forum da vidis zasto su Srbi ponosni na svoju zemlju...to je meni lijepo.
Da, forum upravo uplivava u te vode i mnogo mi je zao sto ne mogu da vas bockam...
« Poslednja izmena: 05. Jan 2007, 23:08:58 od vlado85 »
Svaka cast samo mogu izreci SerbianFighteru na ovom temi....napokon nekoga tko zeli da se normalizuje komunikacija izmedju nas clanova na ovoj temi...
Ovdje ocekujem da moderatori su tu da ljude upozoravaju na bilo kakav ispad na nacionalnoj osnovi i da nema sirenja mrznje ili vrijedanja...
Samo bih dodao jos da pored toga sto volis svoju drzavu da ti treba da volis i svoj narod, a nacionalizam je isto sto i rodoljublje. Sama rec govori za sebe. Zato je normalna stvar da se i isprave neke granice na Balkanu koje su postavljene vestacki, ciji se cilj ne zna, a te promene bi isle u prilog svima i u bolje buduce stanje Balkana. Zato treba ispraviti greske iz proslosti i time dobiti kao sto rekoh bolje buduce stanje celog Balkana. To se naziva nacionalni interes i to ispoljava svaki narod i drzava da okupi svoje zemljake iz neposredne blizine u jednu celinu. To je Srbija htela da postigne ali nije uspela dostici. Najbolji primer za promenu granica je BiH kojom nijedan od tri nacionalna cinioca nisu zadovoljna postojecom situacijom i svi bi je rado promenili. Srbi iz RS bi zeleli uz Srbiju ili bar da budu nezavisni, hrvati cini mi se da budu nezavisni ili sa mozda hrvatskom, a ni muslimani ne odgovara da zive u ovakvoj tvorevini sa nekim sa kime se ne podnose. Toliko od mene...