Neko vreme necu biti na bureku... verovatno dan dva... 1. ne mogu sa ovakvom vezom ... umirem ovako 2. uzimam novu mashinu + uzimam cable pa ce valjda biti podnosljivije. Cuvajte mi forum, sve sto treba pobratim i kum su tu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
SF blago se tebi,ti ces biti odsutan dan-dva,a ja mesec-dva,trebao sam da kupim novu makinu,medjutim,trt,neko sudjenje i kurci-palci,pa 100 eurica za jedan izlazak na sud...Sa ovom sadasnjom masinom mogu da otvorim internet explorer samo uspomoc vudu magije,i evo,ni sad nemam pojma kako sam uspeo da ga otvorim.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!