* Zasto se isti dan promjenite potpuno? * Zasto smo odmah stranci? * Zasto se prijeti policijom? * Zasto se ignorise? * Zasto se blokira? * Zasto se sve zaboravi?
a vi ste izdale... na primjer...
I shvatam, kada je neko smarac ili emotivac, pa ne moze da primi.. ili agresivan cak...
Ja nisam bio to. Ja sam se nadao da ce me, u ime sve te ljubavi, bar spustiti lagano i pojasniti razlog i to je to. Nikada to nisam dobio. Zasto?
Postavljam ovdje pitanje, jer znam po sebi, ako nekoga udaljavam od sebe, najbolje je da to uradim lagano i brizljivo... jer je to najsigurnije. Ako vec mogu bezbolno, zasto ne bih to tako uradio. To mi je valjda moralna duznost, ako sam vec nekoga zajebao i prevario?
Da li zene u opste imaju osjecaj za moral? Imaju li dusu? Imaju li empatiju? Al pitam ozbiljno... jer im ja pristupao kao cerkicama cijeli zivot, pa su mi jebale majke, kao kurve najvece...
Mogu li konacno zenu svesti na nesto slijepo i animalno, sto ako ne rodi, poludi?
Imao sam tri slicna iskustva tog tipa. Kao da me zlostavljaju dodatno, a ja sam taj koji treba da je uvredjen i ljut.
Pitam mozda previse intimno pitanje... zenska tajna, alat ljubavi...
Dakle... tema je zenska nemilosrdnost.... od Boga do bogalja...
Cisto da znam na dalje... umorih se od uzgajanja cerkica...
Na ovo niko ne moze da ti da odgovor, cak ni te ako moze da se nazove devojke... sustini idu na to napad je najbolja odbrana a onda se vade kako su zene i kako im ne smes nista jer ce te tuziti.... Ja za pocetak ne razumem varanje, ali vidim da je to danas moderno i da se to smatra skroz normalnim... Pakao
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...