Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za dobacivanje, zviždanje ili seksualni vic zatvor tri godine  (Pročitano 9278 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Ako već svedemo muško-ženske odnose na tu ravan, muž će dobiti robiju, ako ćapi sopstvenu ženu za dupe. A ako je ne ćapa - dobiće razvod! Ove dve nemile mogućnosti ga mogu pogoditi zavisno od princezinog raspoloženja.
Pitanje je kada će u ovoj lezbejsko-feminističkoj pravnoj ofanzivi doći na red žensko-ženski odnosi, gde smo mi muške džukele "samo" saučesnici u zločinu?
Kada će uvesti zakon protiv kurvanja, jebačine s tuđim mužem i sl. ? Ono, ukradeš nekom novac i zaradiš bajbokanu, a ništa ako neka tangulja s kosom do listova premami nekoj knjigovođi s podočnjacima muža i liši je  braka, stana, deci leba,  DOSTOJANSTVA, tako da svaka ŽENSKA osoba, (kakvu gramatika za osnovce politički korektno definiše kao ALAPAČU), može da je posere i sjebe joj imunitet za 50% u liftu, kancelariji, u redu u supermarketu...
Žena je ženi najveći neprijatelj, barem kada smo mi muškarci u pitanju, kao objekti ili saučesnici.
Pseudoliberalnost koja iznuđuje donošenje glupih zakona, ne definiše jasno šta su to prava žene, odnosno šta dira u njeno dostojanstvo. Oni se ponašaju kao Banaćani "E sad više neću ni kako ja hoću!" Danas je npr. burka horror, a pokazivanje 1/3 pičke kroz providnu haljinu na crvenom tepihu nije, to je sjajan primer modne i seksualne emancipacije. A već sutra, burka je ljudsko pravo svake muslimasnke multi-kulti jaranice, i braneći to pravo ja ću pokazati sise pod Ajfelovim tornjem! Ona s providnom haljinom je sada nevoljni objekt i za njenu bedu su krive nikad site muške oči. I tako u krug. Sve zbog najtraženije robe od Izgnanstva iz raja - trokutića. Pokrij ga  - otkrij ga. Adam najebe, kako god okreneš. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
ovi covek je u pravu sve sto je napisao

seksualno uzmeniravanje muskara jeste kratka suknja uska helanka kratak sorc,znak coveka koga su privodili panduri samo zato sto su ga neke prijavile da ih gleda,ono cisto na informativni nista prijava al  su mu malo podelili samare u supu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.87
brate mili, dal si ti blesav? u ostalo ne ulazim ali ovo je urnebesno.
da li si ti svestan da je bil bur komicar?

Prvo, kakve veze ima što je komičar?  Smile Misliš da bi čovek kome je samo stalo do toga da ga gledaoci vole otišao kod Konana o Brajana i u prenosu uživo rekao da ga ne pogađa što je Stiv Mobs capnuo kad Epl može i dalje da prodaje Ajfone bez njega? On to kaže zato što to zaista misli, a ne zato što mu je stalo šta će gledaoci da pomisle.
A drugo, kako to što je komičar menja ono što je rekao? Reci mi, ko i dan danas ide prvi pri evakuacijama? Žene ili muškarci. I nemoj opet da mi prosipaš svoje filozofije i foliraže, nego reci jasno i glasno - žene ili muškarci?
ne govori on uvek ono sto misli ali to nije ni bitno.
ovaj argument ti je smesan. zato je uostalom i bio deo nastupa
kad si zadnji put evakuisan?
kad ocekujes da budes evakuisan?
« Poslednja izmena: 16. Nov 2016, 00:09:12 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Hah, kao da su evakuacije s broda jedine situacije gde se ženama daje prednost... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
Nokia 6630, valjda
Zasto nema zena zidara, tesara, keramicara? Smile

I ja sam primetio kako se uvek postavlja pitanje sto nema dovoljan broj zena u stukrurama upravljanja... evo skoro sam siguran da nema ni jedne zene vozacha damper-a ili zene rudara ili zene putara.... Al zato ima koliko hocesh svrshenih menjadzerki, pravnica, ekonomista, svrshenih studentkinja svetske knjizevnosti, psihologica koje kukaju kako niko nece da ih zaposli...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
pa.... posto ti je kraj, znas valjda da ima?

mislim, to kod nas. a za sev. ev. ima, sta 'oces  Smile

« Poslednja izmena: 16. Nov 2016, 01:39:38 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
u sssr je bilo zena varioca cak i u noriljsku,u srbiji ne znam dali uopste ima neka zena varioc,masin bravar,strugar i sl
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
eto

sovjeti su imali zene pilote, full rispekt od nemaca imale, dok im u isto vreme nisu dali ni blizu na zap., muskarci naravno  Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2016, 01:44:21 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
A zasto nema muskaraca koji su babice?
Nije valjda da ne znaju da prihvate dete Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
Nokia 6630, valjda
Ima  Smile
Mi imamo mushku babicu  Smile
I zenske anesteziologe... Dodushe imamo samo jednog mushkog pedijatra...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.