Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za dobacivanje, zviždanje ili seksualni vic zatvor tri godine  (Pročitano 9279 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.87
Ja bih bas voleo da vidim taj sud koji osudio nekog zbog pricanja vica. I to u zemlji gde ljudi sa teskim krivicnim delima tipa ubistvo ili silovanje dobijaju smesne kazne i izlaze za godinu- dve ako ih uopste i osude. Mislim, sve je to lepo, i moze da pise u zakonu, al do sprovodjenja toga u praksi nece da dodje kao ni u mali milion drugih slucajeva.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Citat
Ja bih bas voleo da vidim taj sud koji osudio nekog zbog pricanja vica.
Ако у тај виц укључиш Вучића...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
Nokia 6630, valjda
Moja tashta, inache socijalni radnik u pemziji, jako chesto kaze da su zene idiJoti od onog trenutka kad su carstvo zamenile za drndanje na poslu...

jbg te feminaci su mi mnogo smeshne... a posebno onaj trend, aj em bjutiful... Brate, nisi... ako nemam zelju da te plodim, onda nisi bjutiful...

Ovo da mushkarci sami sebe kastriraju je tachno isto kao i da su zene same sebi nametnule nerealne slike izgleda, oblachenja... why da fak moraju na poslu da nose shtikle od 12cm i minjake na -4 (koliko je jutros bilo)? Kod mene ih niko na to nije terao, nemamo chak ni kodeks oblachenja ali redovno svakog dana u kancelariji (open spejs 30+ zena i 5-6 mushkaraca) ti je dokazivanje koja je veca pichka od njih trijes...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
Malo koja zena ce da te smatra pickom ako zaplaces, a i to ce uciniti jer se plasi da ce izgubiti  polugu za emocionalno ucenjivan, jer ona je ranjiva... ali vecina muskaraca ce te doziveti na taj nacin...

Ovaj trend nazivanja Vucica pederom nisu pokrenule zene, vec sami muskarci jer smatraju da je to kastracija i ponizavanje...

A tu jesu krive majke koje sinove razmaze...

Tvoja tasta, pak... ima pravo da bude domacica. Ili da radi. To joj je doneo taj grozni feminizam. Pre 50 godina bi verovatno imala samo jedan izbor, mada kako stvari stoje... bolje da se odlucila na to jer samim tim sto ima mogucnost, ocigledno nema mentalni kapacitet da napreduje na bilo kom planu Wink I tu je u pravu. Nije feminizam za svakoga. I zato ga se nesposobni muskarci i zene plase...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.99
lerr stavi kameru u wc da ne znaju... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148

Да ли ово важи и у другом смеру? Мислим...ако женска особа исприча дегутантан виц могу да је пријавим и иде у прдекану?

Smile

Samo ako si peder, trandža, cigan ili pripadnik tako neke ugrožene grupe...

Muskarci sami prihvataju da ne budu deo odgoja svoje dece

Da, jer idu da rade i zarađuju kako bi izdržavali porodicu. Svinje jedne, sram da ih bude.

Citat
Na kraju krajeva... sve zakone donose muskarci, jer cine 90% vlasti. Los zivotni standard namecu sami muskarci jer su vlasnici vecine fabrika i firmi - muskarci.

Apsolutno. Nema sumnje da bi svet bio mnogo bolje mesto da njime vladaju žene.
Žene su inače poznate po tome što njima nikada ne upravljaju emocije nego isključivo razum i logika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Феминизам није ни за кога сем за пар јајара који од живе од просипања шупље приче. Положај жене се промијенио са појавом индустријске производње и потребом за више радне снаге.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Opet kopiramo Saut Park?

http://imgur.com/gallery/bFjr8Uj
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148

Za one koje mrzi da gledaju (ili prosto odbijaju), da rezimiram : Kada gori zgrada, tone brod ili kreće napad na zemlju... ko se prvi spasava i zbrinjava? Žene ili muškarci?  Smile

I ko je doneo takva pravila koja važe već vekovima unazad? Žene ili muškarci?  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
Citat
Pod polno uznemiravanje spadaju svaki nepriličan dodir, izjava, degutantan vic, dobacivanje ili zviždanje, sa seksualnom konotacijom, na poslu, fakultetu ili ulici, za koje je žena otvoreno stavila do znanja da joj smetaju i uznemiravaju je.

Да ли ово важи и у другом смеру? Мислим...ако женска особа исприча дегутантан виц могу да је пријавим и иде у прдекану?

Smile

mene je jedna zena seksualno uznemirili na bazenu,preslacim se ja onako go jos mi se malo poludigo kad ova kokoska ulece u musku svlacionicu sa 2 klinca  ne obaziruci se na moju privatnost,jos je bila spremna i za svadju ali sam joj objasnio neke stvari o seksualnom uznemiravanju ne sakrivajuci muskost,reko sam joj izmedju ostalog da se skine gola ode u neku svalacionicu a onda cu ja da udjem kod nje,neke zene nemaju obzira prema nicemu pizda im materina misle da im je sve dozvoljeno zato sto imaju vaginu,neoliberalizam im je dao krila da se previse osile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2016, 14:18:07 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.