Javio mi se drug iz Australije i izmedju ostalog mi se pohvalio da je kupio novu masinu a to je: "P4, 512 DDR ram, 2GHZ CPU, 120Gig HDD" Dugo u noc sam plakao
E znate sta nekontam , sta se lozite na pc koji je neki kreten uzeo sad a za 2 meseca ga mozes uzeti za 200e manje , bitno je imati makinu koja moze da se otplati , tj. da uzmete nesto sa odnosom cena/kvalitet a za vashe potrebe , znaci taj PC koji je on uzeo je like... nista posebno , a osecam , znaci , osecam da mu sluzi samo za Igre koje cak ni nezna kako da pokrene i juri tutorijale po net-u ..
Pa ne mozes bas za 200 E Ja sam uzeo slicnu makinu , i to brand name , i sta sad ... Nije moje da ulazim u to zasto je nekom TATA KUPIO makinu, iskreno boli me tuki , dok god ja budem imao sta mi TREBA moze imati ko god hoce sta god hoce, bice mi svejedno
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E znate sta nekontam , sta se lozite na pc koji je neki kreten
Prvo da naucis kako da se ponasas.Jer niti znas o kome pricas.Drugo nemoj moje prijatelje da nazivas kretenima.Svoje samo izvoli!!!!!!!
Citat: Anonymous
znaci taj PC koji je on uzeo je like... nista posebno
Ako je nista posebno,kupi ga ti meni.Meni ce lepo da posluzi ako tebi nece.
Citat: Anonymous
a osecam , znaci , osecam da mu sluzi samo za Igre koje cak ni nezna kako da pokrene i juri tutorijale po net-u ..
Ako ti to radis to ne znaci da i drugi radi.Nekome to sluzi za posao.Nisu svi zaludjeni za igrice kao ti pa da im komp nema drugu namenu.
I zamolio bih te da pre nego sto nesto lupis prvo razmislis o tome. Takodje bih zamolio SF-a da obrati paznju na ponasanje svojih clanova foruma jer mislim da niko nije zasluzio da ga neko ovde vredja.Mislim da smo se ovde okupili da saznamo nesto novo i naucimo nesto,a usput i da se druzimo.Mada sam i ja mozda dosao do pogresnog zakljucka.
Zelim da se zahvalim ljudima sa ovog foruma koju su mi pomogli kada mi je trebalo nesto i SF-u za ovaj forum.Ali ja ga necu vise posecivati jer ne dolazim ovde da bi me vredjali (moje prijatelje ili mene jedno te isto).
Ja te razumem, i slazem se sa tobom, i to ne bi trebalo da te udalji od foruma, samo zbog nekog gosta koji je probao da bude pametan !
Ali to se ne stice kroz jedan post, vec ako je zeleo da bude neko i nesto i da se vidi da on zna dosta stvari, treba da to pokaze kroz razne oblasti i teme !, ali dobro ruku na srce mozda on i zna nesto, ali onda ne treba da leti toliko visoko, vec da pomaze drugima !!!
I jos jednom ti kazem da zbog ovog ne posecujes vise forum !!
Ali kako ti hoces, ja i ostali cemo biti tu, pa ako ti trebamo ti navrati !!
Ja se nadam da sam bio jasan, i voleo bih da se cujemo i u daljnem !
Ok,sto bi drugi (ili ja) trpeli zbog tamo nekog. Hvala na podrsci ljudi sa Burek forum tj DejanR i SF-a.Hvala
Evo da dodam da je taj komp kupljen sa namerom da se radi na njemu. Mada ne vidim razlog za pravdanje ali da vam kazem.Taj moj drug studira i bavi se rezijom.Tako da mu i za skolu i privatno treba jaka masina i brza za sve spotove i filmove koje snjima.