Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Dec 2025, 08:22:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 344246 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
kek Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230i
kakvu opremu ima brate  Smile ??

ako je pve uzimam ga jer sam i ja pichka  Smile
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
Elitizam je smrt ove igre. Smorio je wow opasno u poslednje vreme pogotovo ako si tu negde na bleeding edge pve ili pvp igranja.... ok ne moras bas biti SW raider ili da imas full s3 ali razumete sta hocu da kazem.

Koliko puta samo nadjem sebe u situaciji da se logujem i pitam se ok sta sad da radim. Onda pola sata igram skolice po IF da bih onda na warru ili rogue usao u neki bg.

Arena nije mi toliko privlacna jer ne volim small scale pvp koji je balansiran koliko i penzionerska proteza. Ali to nije bitno. I jednostavno ne zelim da mi se igra svede na to da "e igram za glad titulu" to je toliko usko da je uzasno i tako nesto pomisliti.

Fale nove stvari. Cak ni rollovanje novog lika nije tolika zabava. Cool je dok istrazujes lika ali kad dodjes na 70 ako ne volis pve (ko sto ja ne volim) jedina opcija je grindanje oko 300k honora. To sam vala radio jednom na warru i zgrindao sam oko 100k do sada na rogue ali jednostavno nemam snage.

World pvp je mrtav, premade-ove je ubio 2.4 patch, raidovanje gradova nema poentu osim da okacis film posle na zvanicnom forumu i kazes IN YO FACE na sta dobijes 20k /care reply

Imam velike nade za wotlk ali do tada (osim povremenih logovanja za koji premade ili arenu nedeljno) pozdravlja vas dolepotpisani

Mrshbre, 21 lvl Aquilonian Ranger
Wildsoul EU
« Poslednja izmena: 20. Jun 2008, 21:22:26 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230i
a ti rendzeru meni reche da je AoC smece .. haha ... tako si i za WoW govorio nekada jel da  Smile Smile
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Gde je sportski duh Crazy? Mislim onaj still igre gde biti pobednik stvarno nije vazno, vec samo dati sve od sebe i zabaviti se?
Takodje moram da osudim te sadisticke tendecije gde je tebi lakse kada drugog covek iznerviras.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
Sportski duh ne postoji u wow. Da bi postojao sportski duh mora da postoji tim. To je jedino za sada prisutno i areni, koja je najnizi oblik pvp-a ikada izmisljen. Sportski dih moze jedino da postoji u pre vs pre i to je to. Staviti da je za high end pvp potreban guild i wow ce ponovo zaziveti.

@ boccy

da je aoc smece nikada nisam rekao, ali nisam rekao ni da nije. Jos uvek ga istrazujem ali ako wow ne uvede novi pvp sistem uskoro aoc ce ga prozdrati (naravno ako i aoc pvp sistem bude ista nalik na obecavanom). Naravno sa pvp tacke gledista
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Život je kurva...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ajde ljudi recite mi koji sve patchevi da se skinu i jel ima negde lepo svi upakovani........ Smile Smile Smile Smile

PS:imam wow i tbc us verziju Wink
e, ja igram na US serverima
IP sačuvana
social share
Srećan sam, to je čudesan dar.
Jos samo korak i savladaću strah,
sve je prošlo, sve je iznad nas
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung ZM60
Gde je sportski duh Crazy? Mislim onaj still igre gde biti pobednik stvarno nije vazno, vec samo dati sve od sebe i zabaviti se?
Takodje moram da osudim te sadisticke tendecije gde je tebi lakse kada drugog covek iznerviras.
zato i igram aoc ... moze da mi se najebe svega zovig i da ga gankam do sutra dok na kraju ne kaze "plx leave me alone" i ja kazem ok  ...

to me cini dobronamerno osobom rofl
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
Zato nam gankujes i rodjene guildashe ^^ pussy Smile
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung ZM60
to je bilo slucajno ... Smile

svakome moze da se desi Smile
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Dec 2025, 08:22:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.