Moj trenutan utisak o njima, makar prva dva nivoa, sa obzirom da nisam igrao sa boljim tenkovima: - spori su - neprecizni su - nanose malo štete - imaju jači oklop
Nije čudo što su ih Nemci razbili u Drugom Svetskom Ratu.
btw, sada mali laki tenkovi mogu da imaju mitraljeze umesto haubica: beskorisno na većim daljinama, rastura kada se probliži.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2012, 23:40:37 od Utopia »
"И да сви Срби напусте Косово, остали би монаси! И да оду монаси, остале би цркве! И да разоре цркве, остала би црквишта! И да затру црквишта, остале би кости косовских јунака којима је засејана косовска земља! И да изметну кости, остале би сенке наших предака и свих оних који су икада на Косову живели и у косовским светињама молили!!!"
"И да сви Срби напусте Косово, остали би монаси! И да оду монаси, остале би цркве! И да разоре цркве, остала би црквишта! И да затру црквишта, остале би кости косовских јунака којима је засејана косовска земља! И да изметну кости, остале би сенке наших предака и свих оних који су икада на Косову живели и у косовским светињама молили!!!"
Brate, ako mi promakne, ostavi mi koji CBT kljuc, ako budes imao I sta mislis pod tim da se WoT zahuktao? Nisam obavesten, mi neke muke mucimo, ni sami ne znamo sta hocemo