Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Williams prvi na listi najprodavanijih autora XXI veka u Britaniji  (Pročitano 1492 puta)
07. Nov 2005, 01:21:10
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
 Pop zvezda Robbie Williams prodao je najveći broj albuma u ovom veku na teritoriji Britanije - čak 6,3 miliona primeraka, dok su na drugom mestu Coldplay sa 6,2 miliona, a na trećem pevačica Dido sa 5,7.

Ti podaci odnose se na albume prodate u Britaniji od 1. januara 2000. do 11. oktobra 2005. godine, ne računajući najveće hitove, live albume i pesme preuzete sa interneta.

Podatke je objavila Official UK Charts Company, britanska kompanija za top liste, u okviru emisije Kanala 4 “Najprodavaniji autori 21. veka” (The Biggest Selling Artists of the 21st Century).

Četvrto i peto mesto dele Eminem i Westlife, a među deset najprodavanijih su i Norah Jones, Blue, Anastacia, Stereophonics i Oasis.

Kylie Minogue, Will Young i Craig David se nisu našli među prvih deset.

Robbie Williams je, inače, trenutno na prvom mestu britanske liste albuma, svojim novim, šestim studijskim albumom “Intensive Care”.

Williams (31) je prvi put ušao na listu kao solo izvođač u avgustu 1996. godine, obradom singla Georgea Michaela “Freedom”.

Debi solo album “Life Thru A Lens” objavio je u oktobru 1997, a naredne godine i “I've Been Expecting You”. Album “Sing When You're Winning” objavio je 2000, “Swing When You're Winning” 2001, a “Escapology” 2002.

Objavio je i album uživo “Live At Knebworth” 2003. godine i kompilaciju najvećih hitova 2004. godine.

Izvor: B92-Kultura

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

5.jpg
(22.29 KB, 200x259)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
“Swing When You're Winning” i “Escapology” su dva extra albuma.. ovaj novi singl mi se uopste ne svidja, nekako nije njegov stil..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
da znas....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
delim misljenje za taj singl, ali je spot vrhunski!  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
ma on uvek dobro odradi te spotove...
mada, dzaba mu u ovom slucaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
mob
SonyEricsson W610
Trippin' je zanimljiva pesma, nije mi se isprva dopala, mislim, ako je uporedite sa Feel....

Ali sto je vishe slusham imam sve lepshe mishljenje o njoj...Zao mi je sto nemam ceo album, mozda bih onda i kapirao pesmu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Singl Trippinng kao da prikazuje njegovu mracnu stranu. Svaki muzicar ima takvu pesmu u svojem celokupnom stvaralastvu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
mob
SonyEricsson W610
Ma potrazicu na Lyrics tekstove....Mora da je neko postovao do sad...Ako ne, ja cu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.