-PCMCIA wireless card TP-Link TL-WN310G 2,4GHz prakticno nova, koriscena svega par puta. www. tp-link. com/products/productDetails. asp?class=wlan&pmodel=TL%2DWN310G
-Access Point TP-Link TL-WA501G 2,4GHz radio 3 meseca. Kabl fabrickog adaptera je za potrebe POE rada presecen, sto mu za rad ne smeta. www. tp-link. com/products/productDetails. asp?class=wlan&pmodel=TL%2DWA501G
-Access Point Ubiquity Bullet5 5GHz bez POE i bez adaptera www. ubnt. com/bullet
-Kabl antenski N(m)-rpSMA 1m
-Kabl antenski N(m)-rpSMA 3m
-Kabl antenski N(m)-TNC 3m NOV
Oprema je koriscena!
Neispravno: -SENAO ECB-3220 EXT eksterni AP 2,4GHz na kome je SMD Low Drop(LDO) regulator napona AME8815BECS180 za 1,8V probio. Sam regulator je verovatno moguce pronaci i zameniti ga, ali ja za to nemam vremena. Uz uredjaj ide njegov fabricki POE.
-SENAO ECB-3220 INT 2,4GHz dozvoljava pristup preko mreznog kabla(preko WEB-a) ali mu ne funkcionise wireless deo! ne vidi wireless mreze a isto tako i on sam ne odasilje wireles signal kada je u AP modu.
-Kabl antenski N(m)-rpSMA na kome je rpSMA konektor otkinut 3m
cena za sve 150Eura
prodajem iskljucivo komplet!
066-400854[b][/b]
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 21:46:47 od Dario74 »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.