Moze li neko da mi objasni kako da u svom profile ovde na bureku upisem da imam windows messenger? Mislim znam da za icq kojis am do sada koristio treba da se uense broj, ali ovde nema broja, a ne znam sta treba da unesem.
Mislim, znam da je pitanju glupo, ali ne znam koga drugog ovo da pitam:)
Ne koristim Messenger ali ako nema broj, onda moras da imas User name. Kako inace pretrazujes korisnike po netu ??? Mora da ima neki UIN broj a ako ne onda samo po username-u.
Evo nadje zemljak... Ja sam imam taj program negde na disku ali me mrzi da ga instaliram... Ako mi je vec do pricanja od na Voice chat yu-cafe-a ili na Burek chat i ispricam se...
Zahvaljujem, probacu pa cu da vidim da li je tako. Inace MSN me strasno nervira ali neki ljudi su bas zapeli za njega tkao da sada i ja moram da ga korsitim:(
Nevredi, to mi je drugarica iz Pariza, koja nikada nije imala veze sa kompjuterima i sada su joj doneli kompjuter, originalni sa originlanim software-om i naravno napricali joj ko zna sta za MSN, tako da je ona sada odusevljena time i misli da je to najbolje. Pokusao sam da joj objasnim za icq, ali pojmovi DOWNLOAD-uj, INSTAALIRAJ i tako dalje ne nailaze na razumevanje sa njene strane Mislim devojka je jako pametna, samo je kompjuteri uopste ne zanimaju. Zato sada ja moram da koristim MSN, ali dobro, evo bas smo juce chatovali ako se to tako zove posto ide preko instant messages-a i nije tako lose. Mislim i dalje mi je mnogo bolji ICQ, ali nije ni ovo lose.