Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Read-only arhiva vesti:

Sveze vesti i informacije mozete citati u forumu Internet ~ Novosti ~ Provideri!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WGA isključuje računare u septembru  (Pročitano 718 puta)
07. Jul 2006, 01:10:26
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Microsoft je odbio da porekne planove o uključenju WGA programa u metodu za isključivanje računara koji rade sa piratskim softverom. Trenutno WGA radi tako što dosađuje korisnicima koji imaju nelicencirani softver neprastanim izbacivanjem pop up poruka. Nivo pritužbi koje stižu na račun kompanije ukazuju da WGA ima problema sa „shvatanjem“ šta je piratski softver a šta ne. Postoji i veliki broj ljudi kojima se ne sviđa ideja da kompanija ima mogućnost da menja njihova sigurnosna podešavanja. Prema nekim izvorima korisnici koji ne budu do jeseni imali licenciran softver će imati rok od 30 dana da reše problem, a po isteku roka Windows će prestati da radi.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Wave
I pazi sad, ja kupim licenciran windows, dodje kod mene drug i prekopira ga bez mog znanja i rasproda 10.000 kopija na pijaci, svi instaliraju windows sa mojim serijskim brojem, i posle mesec dana, meni se pojavi poruka da imam nelegalan windows, i sta cemo sad? Koliko jos korisnika na planeti ce da ima ovakav problem? A da ne pricam o tome da je taj njihov WGA ustvari najobicniji spyware jer salje informacije o mom kompu kompaniji bez mog znanja i odobrenja + mogu daljinski da menjaju ponasanje tog spyware da radi ono sto oni zele, pa mislim stvarno... za jednu kompaniju kao sto je microsoft, bas ovako nisko da ce da padnu, nisam ocekivao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
brate,to ti je kad imas monopol na trzistu...Dobro da su cak i bacili info...
a za sprecavanje ortaka da ti marne disk,ima resenje:zakupi sef u banci  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Microsoft je odbacio planove za pronalaženje i hvatanje piratskih kopija Windows-a XP putem svog WGA anti piratskog alata, nakon mnogo kontroverzi koje je ovaj alat izazvao. Očekuje se da softverski gigant izbaci određene elemente WGA notifikacionog programa – aplikaciju koja se bez upozorenja krišom instalira prilikom update-ovanja Windows-a i koja svaki put kada se Windows boot-uje potvrđuje kompaniji da je u pitanju licencirani operativni sistem. Glavni problem i kontroverza je nastala jer se ovaj program preuzima bez znanja korisnika preko automatskog update-a i tako većinu korisnika ostavlja potpuno nesvesne da ih Microsoft periodično proverava.

Izvor: IT-svet

Klasicni bulj*si... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.