Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da mi stranica bude jednaka u svim pretrazivacima  (Pročitano 1441 puta)
03. Nov 2008, 14:41:36
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

baby face killer

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 680
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N96
Imam jedan problem. Imam oscilacije na stranicu koju vodim od pretrazivaca do pretrazivaca. U Exploreru je sve ok medjutim u Firefox-u, Chrom-u... desava mi se pomjeranje slika, teksta, pojavljuju se razmaci koji ne postoje itd...

stranica je www.drustvonoa.org pa ko hoce da mi pomogne nek pogleda o cemu govorim i please nek mi javi rjesenje na PP ili direkt ovdje.

Hvala puno
« Poslednja izmena: 03. Nov 2008, 14:44:32 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ja koliko mogu videti sve izgleda ok...
Probao sam iz svih relevantnih browsera i izgleda gotovo identicno...

Problem sa time da sajt radi u svim browserima identicno je prilicno kompleksan i podrazumeva dosta sitnih prilagodjavanja prilikom samog kreiranja...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

baby face killer

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 680
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
mob
Nokia N96
Aha. Ok. Ali meni npr kada otvorim poctnu stranu tamo sa lijeve strane gdje su AKCIJE u Exploreru je Spasimo mucenje konja u Spaniji skroz uz crnu traku, zsto i treba dok je u Firefoxsu odmaknuto! Ako neko ima neko rjesenje nek javi.

Hvala SF
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Mozes to da resis, ali se ja ne bih baktao oko toga jer radi posao i ovako i sasvim je korektno pregledno...
Code je mnogo nepregledan i to je generalno lose, ali radi... da se sredjuje ogroman je posao, a benefit jako mali... Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

baby face killer

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 680
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N96
Ajd mi samo daj kratko upustvu sta da radim pa cu poceti da orem. Nerviraju me ti razmaci i pomjeranje celija u stranu.

Naravno ako ti se da! Smile

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam cime si pravio sajt, ali prosto moras da kodiras po nekom standardu...
Danas se svi zalazu za tableless design, ali to nije nesto sto mora da se forsira..

Najbezbolnije resenje po meni je da nadjes neki cms koji ces koristiti i gotov skin... on sam ce raditi kako treba, a content pisan u editorima ce biti bolje organizovan nego sto je ovaj sad, tj bice vise u skladu sa pravilima svakako...

Ipak... da sam na tvom mestu ne bih nista od toga radio, nego bih gurao ovako, a onda, jednom kada se stvore uslovi, presao bih na neki cms Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Sensation XL
Ma Joomla majka za ovakve stvari....  Smile
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
ja uglavnom ovakve probleme resavam tako sto ubacujem dodatne DIV-ove sa kojima uokvirujem ostale koji se pomeraju...npr napravim jedan DIV da ima width 2 diva koje objedinjuje + recimo 10pxi dodelim mu u css-u margin 0 auto kako bi ih centrirao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.