Koristim sbb-ov internet, tj dobio sam njihov modem, a imam lap top i nekoliko telefona koji koriste wireless. . . Imam ovaj uredjaj koji sam naveo u naslovu, pa sam hteo da mi neko iskusan objasni da li mogu nekako da iskoristim ovaj uredjaj da obezbedim sebi wireless internet u stanu, ili moram da kupim jos neki dodatak? Hvala unapred. . .
Najbolje da probas jednostavan test. Povezi racunar sa AP-om lan kablom, na mreznoj stavi obtain an ip automatically, otvori bilo koji browser i kucaj 192.168.1.245(ili 192.168.1.1 ili 192.168.0.1), admin je user i password. Podesi wifi konekciju, ako ti ne bude jasno postavi ovde sliku. Zatim, LAN kablom povezi modem i AP, resetuj oba uredjaja, iskluci/ukljuci iz struje. I onda skeniraj wifi etar i probaj da se konektujes sa vise uredjaja.
Koristim sbb-ov internet, tj dobio sam njihov modem, a imam lap top i nekoliko telefona koji koriste wireless. . . Imam ovaj uredjaj koji sam naveo u naslovu, pa sam hteo da mi neko iskusan objasni da li mogu nekako da iskoristim ovaj uredjaj da obezbedim sebi wireless internet u stanu, ili moram da kupim jos neki dodatak? Hvala unapred. . .
Sa ovim uredjajem ces moci na jednom racunaru bezicno da koristis intrernet. Za takvu mrezu koju si naveo potreban je wireless ruter.
Predlog iz predhodnog posta je pogresan. Na drugi nacin se podesava mreza kada je u pitanju AP.
Za sva ostala pitanja u vezi bezicne mreze postoji odgovarajuca tema.