Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wap linkovi  (Pročitano 11683 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Ja nemam gde na drugo mesto da odnesem telefon nego u servis. Niko se od mojih drugova i drugarica iz odeljenja ili okoline ne razume u gprs, mms i ono sto mene zanima u vezi  mobilnih telefona koji imaju te mogucnosti. U mom odeljenju od 30 ucenika, ja jedina imam mobilni telefon u boji sa kamerom. 2002 godine sam imala sonyericsson t68i, a tada je retko ko u mom odeljenju imao mobilni, jer izgleda kao da to njih ne zanima.

Ja sam bila na onim wap linkovima koje ste mi dali, ali su mi potrebne jos neke druge melodije kojih nema na tim linkovima. Sada trazim neke sajtove koji imaju melodije u MIDI formatu, pa da posle te melodije skratim ili izmenim u programu Melody Assistant i prebacim na mobilni.

Da li neko od vas moze da mi kaze neki strani wap link koji ima polifone melodije, jer su mi potrebne melodije tipa techno, dance, one koje sam trazila nisam pronasla na domacim wap linkovima.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Gde ti to zivis kada pre dve godine niko u tvom okruzenju nije imao mobilni? Moram reci da mi nije to bas najlogicnije. Anyway, rekao sam ti vec

1. GPRS je besplatan, nije "malo" besplatan , vec je stalno FREE OF CHARGE.
2. Jedini nacin da ti naplate surfovanje wap stranicama, trenutno, je da ides preko GSM-a a ne preko GPRS-a.

To znaci da ti ili nisi dobro podesila parametre ili taj koji ti ih je vec namestao, ili da ti telefon nesto gadno nije u redu pa eventualno sam prebacuje cas GSM, cas GPRS. Mnogo je verovatnije da je u pitanju ovo prvo.

Zato sam ti rekao da odes na mobtelov sajt i tamo jednostavno pratis uputstva step-by-step upravo za tvoj telefon, tako da tu nemas sta da znas da se razumes i tako dalje, vec jednostavno gledas sta treba da pritisnes i to onda i pritisnes.

Ako ti je i OVO suvise komplikovano onda ti je najbolje da jednostavno odes do neke mobtelovog centra i tamo das ljudima da ti podese telefon. Ovo je moguce i to je njihov zadatak da rade. Znam par ljudi kojima su oni podesili telefon, tako da ti je to najbolje resenje.

Strane melodije ces naci preko wap-a na www.tagtag.com mada sam ti to vec rekao.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Imala telefon 2002 Smiley eh.... 99 nakon bombardovanja odmah uzeo Erocsson 628 Smiley
2002 setao 8210+3310, kasnije uzeo 7650 Smiley
Ne znam gde zivis, ali 2001 manje vise svi koje znam imali su telefone.
Ako ti treba neka konkretna midi melodija reci da ti nadjemo, ne ocekuj da ces naci techno trance midi jer je to sumanuto, eventualno nesto paul van dyke i sl moze da se nadje, nista vise.
Google je cudo, ako vec ne umes da se snalazis sa wap sajtovima a imas bluetooth posto ne kontam kako bi drugacije mogla da prebacis na mob, trazi po http sajtovima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Ja sam 2002 godine imala sonyericsson t68i, a tada je retko ko od mojih drugova iz odeljenja imao mobilni, samo je pet, sest njih imalo tada. Nisam rekla da niko nije imao.
U mom odeljenju oni koji nisu imali su poceli da kupuju telefone tek krajem 2002 i pocetkom 2003, sada svi u mom odeljenju najvise imaju nokiu 3310, simens mt50, m50, ali niko jos uvek nema u boji sa kamerom, dok u drugim odeljenjima imaju, jer izgleda kao da to moje odeljenje ne zanima.

Ja sam prvi put kupila telefon pocetkom 2001, to je bio nokia 3210, cele 2001 sam ga koristila, posle sam imala alkatel, nokiu 8210, nokiu 7110, sonyericssont68i (njega jos uvek imam) ericsson t66  i sada imam sonyercsson t610 i kada ga prodam kupicu nokiu 6600

Ako ne nadjem melodiju na nekom wap linku, onda je trazim na  internetu, na nekim sajtovima koje imaju melodije u MIDI formatu, onda ih snimam na hard disk i pomocu bluetootha prebacim na mobilni.

Za taj tagtag sam cula, treba mi jos neka strana adresa.

Citat

Ako ti treba neka konkretna midi melodija reci da ti nadjemo

Ako ne uspem da je nadjem, kazacu vam koja mi melodija treba.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne treba ti tona adresa nego jedna koja valja, na www.tagtag.com ima sve sto ti treba, a ako nesto i zafali nacices na http://www.freeringtones4all.com/.
Ostalo necu komentarisati Smiley
Kupujes telefon iz mode a ne sto ti nesto kod njega treba, jer ako ti ne koristis ni wap a kamoli nesto naprednije, koji ce ti k 6600.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Niste me razumeli ja nikada ne kupujem nesto iz mode, jer sto je moderno, ne znaci da je korisno.
Kupujem telefon zbog necega sto mi treba kod njega. Treba mi telefon sa sto boljom kamerom, koji ima mms, wap, bluetooth... meni sve to koristi.

Ja sam pre bila na www.mrtones.com, kada sam koristila sonyericsson t68i, cula sam da i oni imaju polifine melodije, ali jos nisam bila na njihovom sajtu jer se sigurno naplacuju te melodije.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To je glupost, mms ces koristiti dok bude besplatan a to je jos mesec dana , dva maks, i za to se ne kupuje telefon.
Kad pocne da se naplacuje videces da ti mms uopste ne treba Smiley
Ja ga ni sad nikad ne koristim.
Najkvalitetniju kameru ima siemens s55 , kamera se kupuje kao dodatak i daje zaista odlicne slike.
6600 ima kameru podjednakog kvaliteta kao i 7650 i 3650 i 3660 pa i 7250i.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
MMS jeste glupost zato sto ce da se naplacuje, ja sam samo navela kao mogucnost koju pruzaju pojedini telefoni. Ja gledam da telefon bude sto kvalitetniji i da ima sto vise funkcija i mogucnosti. (ako je on skup, cekacu da mu padne cena) Kamera, prebacivanje slika i melodija i neke druge mogucosti su besplatne, ali zato gledam da to bude sto kvalitetnije.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Gledas da telefon ima sto vise mogucnosti.. a pritom ne koristis ni jednu od njih.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Ne znam gde si cuo i video da ne koristim. Normalno, da koristim: bluetooth,(sada sam preko njega na internetu, svidja mi se sto nemam vremensko ogranicenje, nista ne placam i fiksni telefon nije zauzet) Koristim i gprs, kameru (imam preko 200 slika u kompjuteru koje sam slikala telefonom i to mi koristi mogu bilo koji zanimljivi trenutak da snimim i sacuvam) sound recorder mi isto koristi, (snimim nesto sto mi je interesanto, ali ne znam kako mogu da otvorim snimak iz sound recordera koji sam prebacila preko bluetootha na kompjuter, jer je u nekom AMR formatu. Koristim i trebaju mi i druge napredne mogucnosti koje pruzaju pojedini telefoni.
Znaci ja ne kupujem iz mode ili da bih se pravila vazna pred drugima nego zato sto mi treba i zato sto koristim mogucnosti koje pruzaju pojedini telefoni.
Ti si napisao da imas Nokiu 7650, znaci i da tebi koriste njene funkcije, sigurno je nisi kupio iz mode ili da bi se hvalio pred drugima.

Ja sam bila na tagtag, sto ste mi preporucili, ali kada hocu da otovirm neku stranicu, ne moze stalno mi se na telefonu pojavljuje poruka request failed, a imam aktiviran grps i sve podesene parametre za njega
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.