Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 19:06:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wamp server 2.0  (Pročitano 1329 puta)
29. Jun 2010, 13:36:40
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
 Smile  Smile

problem je sledeci ... ne znam da li je bolje da ostavim ovde ili na delu za net ... nek moderatori prosude pa prebace ako treba Smiley

znaci instalirao sam win7 ... sacuvao sam kompletan wamp folder sa xp-a ... tu su mi sajtovi ... baze ... sve potrebno ... a ranije sam vec tako samo vratio folder i sve je bilo na svom mestu ...
e sada instaliram ja lepo wamp ... pa vratim te foldere ... replaceujem sve sto je trazio ...

nastavim da radim ... sve ok ...

i danas uzmem posto klikom na ikonicu server moze da otvori odma u browseru localhost ili phpMyAdmin stranicu .. .e pa sad to nije htelo ...
udjem u wamp pogledam foldere ... i primetim u
wamp/bin ... /mysql i wamp/app/phpMyAdmin
da je ipak bilo nove verzije ... i da sada imam po 2 foldera jer sam to vratio ...

posto mi je sve u starim ... uzmem lepo pa obrisem nove ... ali samo u kantu ne permanentno ...
pokusam vidim da mi fale ... vratim ih ...
sve radi ok ... al dobijem gresku kad odem na phpMyAdmin

Citat
Грешка

MySQL рече: Документација
#2003 - Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)

uzmem opet sacuvam sve posto je u tih par dana bilo nekih novih stvari sto sam radio ... pa obrisem wamp (revo uninstaller) ... i opet instal ... smatram bice sve po default-u radi ce ... kda jok ... sve radi radi taj klik na ikonicu kako valja ... sve fino ... ali ali uvek jbno ali Smiley phpMyAdmin opet daje isto ...

e da ... da naglasim da i kada je bio taj problem sa phpMyAdmin-om ... googlao sam i nasao da ne moze da se poveze na mysql i slicno ali nisam bas nasao resenje ... sajt je idalje radio ... znaci sajt se normalno kacio na mySql i radio dok to nije htelo

i da ispod te greske ima link ... otvori phpMyAdmin u novom prozoru ... njegov url je ovakav
Citat
http://localhost/phpmyadmin/index.php?target=index.php&token=2bb40d473400a44355e524a34a0924da
kada se ode na njega ... phpMyAdmin radi normalno ko sto treba ... sve baze su tu i rade ispravno  Smile  Smile

any idea?

pomagajte pls ... da ne pisem hitno kako znamo da ne valja x) ali sto pre Smile stvarno mi treba ovo pogotovu sad ... u sred sam nekog posla ne znam sta mi bi da cackam bas sad ... al reko sacuvao sam backup nece biti posledica ... kad kur moj Smiley ...

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora SerbianFighter (Vreme: 29. Jun 2010, 16:26:53)
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Safari 6.0.447.0
mob
Apple iPhone 4
Nemam ideju sta bi mogao biti problem ali ti preporucujem da probas xampp sa kojim nikada nisam imao problema Smiley

http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html

Poz
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
a ne ne Smile heehh salim se ... ma to mi je prvo palo na pamet ako je situacija bezizlazna Smile ali nesto sam odbojan prema njemu ... a wamp mi prisrastao za srce xD a i do sada nisam imao problema ... a ne bi ni sad da nisam da izvines jeo govna Smile

uglavnom ... iskljucih display erors .. za php ... kad sam se vratio kuci ... po secanju da treba za joomlu ... i ne znam sta mi bi slusajno probao ... kad radi ... tako da sad samo da vratim sve u stanje koje je bilo na svezoj instalaciji i jos bolje

btw sto se tice mySql ... ne znam dal znas kod wampa inace ako si nekad koristio ili neko drugi ... dovoljno je samo da prebacim sve iz foldera data? ... mislim to je to nego da ne zafali posle nesto sto nece da pravi problem cisto kad pregledam  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Safari 6.0.447.0
mob
Apple iPhone 4
Za MySQL je dovoljno da prebacis baze iz starog direktorijuma u novi ako su iste verzije servera u pitanju i eventualno uradis repair za svaki slucaj Smiley

Poz
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
da da to je taj folder ... sve sljaka ... nisam radio repair ...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 19:06:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.