IN < - Wallpapers ~ Nature ~ Animal ~ Cars ~ Space ~ Girls ~ & ... - >LO (1/4) > >> :: Odgovori! |
Autor: okno : |
~ Wallpapers ~ Minimalna rezolucija wallpapers-a je 1024/768 Wallpapers mora biti postavljen kao attachment. Maximalan broj attachmenta po postu je 18. Komentare i zelje za wallpapers-ima mozete postavljati u ovoj top temi. ~ Nature ~ ~ Animal ~ ~ Game ~ Movies ~ Music ~ ~ Cars ~ Motocross ~ Sport ~ ~ Girls ~ ~ Space ~ ~ Military ~ ~ Abstract ~ D3 ~ Art ~ ~ Istorija ~ Arhitektura ~ Kulkture ~ Narodi ~ Predeli ~ ~ Dogadjaji koji su obelezili vreme ~ Enjoy Baneri Otprilike kako to treba izgledati. |
Autor: simijon : |
Super što si podelio, ovako je jednostavnije za nalaženje tema. Imam dva predloga za teme, jedan su umetnička dela (slike, statue, crteži velikih autora). Drugo su duhovite ilustracije, likovi iz crtaća, karikature. Ima jedan mali tehnički problemčić. Kad sam u temi recimo natur pa hoću da se vratim ne mogu da odem direktno na ovu prvu stranu pa da pređem na space nego me baci u glavni meni foruma simpatične i smešne slike. |
Citat Super što si podelio, ovako je jednostavnije za nalaženje tema. Imam dva predloga za teme, jedan su umetnička dela (slike, statue, crteži velikih autora). Drugo su duhovite ilustracije, likovi iz crtaća, karikature. Nastojacemo da pokrijemo svacije ukuse. Citat Ima jedan mali tehnički problemčić. Kad sam u temi recimo natur pa hoću da se vratim ne mogu da odem direktno na ovu prvu stranu pa da pređem na space nego me baci u glavni meni foruma simpatične i smešne slike. Za sada samo ovako. To je moguce kada bi ovo bio pod forum. Svakako mozes staviti ovu temu u bookmark, ako ti je tako lakse. |
Enis - Mafija, simijon, suuzi, milton, Silvanus. Hvala na podrsci.. |
Autor: mickijevic : |
Ja slikao |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |