Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako do pesama?  (Pročitano 3052 puta)
10. Okt 2002, 00:10:32
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Mozda je bilo ovakvo pitanje ali ...Kojim programom do mp3 pesama?
Samo bez Audio Galaxy-a sve ostalo moze da dodje u predloge. Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
Ima i dosta dobrih sajtova na kojima moe nai dosta dobre MP3.
Recimo Mp3.gradac.net,ali taj sajt ima par problema:
- On je napravljen (skoro) samo za korisnike Euneta,i to vorita aak.
- Ima samo oko 2600 pesama,to po nekima nije dovoljno.Ne znam!
- Moe pogledati njihov izbor muzike,a kad ga vidi,ne preostaje ti nita drugo nego da doe u aak i otvori nalog kod Gradca (EUNETA,ali to je naziv vorita ovde,u aku)
IP sačuvana
social share
Čačak, da, tu ja živim !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
mob
Nokia E52
Da mislim da je jedino resenje sa skokenm do Cacka Smiley Hvala na ideji Smiley Poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
mob
Nokia E52
Ljudi da nepisem (tj ne otvaram) novu temu postavicu jos jedno pitanjce ovde!Kako da obradim zvuk?Konkretnije skinuo sam neku pesmu koja je mp3 ali kao da je ...ne znam snjimana sa kasete i sada zvuci...Da li je moguce to ispraviti i kako iliti cime??
Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
Moe da skokne do www.apple.com ili www.adobe.com,ili www.download.cg.yu,pa pogledaj, moda nae neto to ti treba.
Nemam iskustva sa tim ali mislim da e na nekom od ovih sajtova nai neto zanimljivo.
Javi ako nae!
IP sačuvana
social share
Čačak, da, tu ja živim !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
Citat: alf_yu
Mozda je bilo ovakvo pitanje ali ...Kojim programom do mp3 pesama?
Samo bez Audio Galaxy-a sve ostalo moze da dodje u predloge. Hvala unapred!

Koristi WinMX, on je po meni najbolji. Ima dosta korisnika, nadjes nekoga sa DSL ili kablovskim netom i sljaka ko ludo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
kadzaster
Gost

skini program DIRECT CONNECT sa http://dcplusplus.sourceforge.net/index.php?page=download  ubaci na Sharing najmanje 3GB,na Download odredi gde ce ici snimani fajlovi na tvoj HDrive i na Public Hubs ukucaj na manual address ove adrese,jednu po jednu:  hotelbalkan.no-ip.com  i  dc.chaosknight.net:4201    to su nasi Yugo hubovi,ostale ces videti na Public Hubs...da bi snimao od drugih,moras na Sharing pored Uploads(Slots),da upises broj 5 najmanje),kliknes 2 puta na nik,da mu otvoris listu i opet 2 puta na pesmu...za Sharing mozes ubaciti sledece: NEinstalirane programe,mp3 fajlove.midi fajlove,spotove,cd omote,igrice,filmove i ostalo....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
mob
Nokia E52
Citat: kadzaster
skini program DIRECT CONNECT sa http://dcplusplus.sourceforge.net/index.php?page=download  ubaci na Sharing najmanje 3GB,na Download odredi gde ce ici snimani fajlovi na tvoj HDrive i na Public Hubs ukucaj na manual address ove adrese,jednu po jednu:  hotelbalkan.no-ip.com  i  dc.chaosknight.net:4201    to su nasi Yugo hubovi,ostale ces videti na Public Hubs...da bi snimao od drugih,moras na Sharing pored Uploads(Slots),da upises broj 5 najmanje),kliknes 2 puta na nik,da mu otvoris listu i opet 2 puta na pesmu...za Sharing mozes ubaciti sledece: NEinstalirane programe,mp3 fajlove.midi fajlove,spotove,cd omote,igrice,filmove i ostalo....

Postoji samo jedan malecni problemcic u svemu ovome.Ja nemam 3GB Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.