Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: da li je Vuk Jeremić naš najbolji ministar?
jeste
70.7%  (29)
nije
19.5%  (8)
među boljima je
9.8%  (4)
Ukupno glasova: 41
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vuk Jeremić - najbolji ministar u vladi Srbije!?  (Pročitano 6448 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Frizider
Само се кревељи по медијама, лаже и лупета, једно прича јавности друго прича странцима. Данас прича једно, сутра прича дијаметрално супротно. Суштинске поразе проглашава успесима, баш као и Милошевић деведестих.

Тоатлно неозбиљно.
Trebao je da se ugleda na Draskovica ili recimo na Svilanovica, njihove neverovatne diplomatske uspehe cemo pamtiti vekovima, a sve to zato sto su bili stariji i iskusniji Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
dobre strane: tečan engleski, dobro pripremljen, dobro poznaje funkcionisanje institucija i samim tim svoj posao, i najvažnije - čini mi se da iskreno želi da što bolje zastupa interese Srbije

loše strane: skoro sam pročitao da ga neke strane diplomate izbegavaju jer se često ponaša kao pametnjaković koji svima deli lekcije. gledajući neke njegove nastupe, mislim da u tome ima istine, a to već nije dobro. obzirom da je mlad, verujem da ide na živce mnogim starijim diplomatama..

..šta znam..moje mišljenje je da bi bilo dobro u skorije vreme naći mu zamenu, nekoga ko takođe poseduje ove dobre karakteristike, ali ipak malo ozbiljnijeg i sa merom..a da je puno bolji od svojih ''slavnih'' prethodnika - u to nema sumnje..
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 14:56:58 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Само се кревељи по медијама, лаже и лупета, једно прича јавности друго прича странцима. Данас прича једно, сутра прича дијаметрално супротно. Суштинске поразе проглашава успесима, баш као и Милошевић деведестих.
Тоатлно неозбиљно.

gresis obicno mu se to najvise i zamera da isto prica i ‚‚unutra‚‚ i ‚‚spolja‚‚
i koji je to poraz on proglasio za uspeh?
Потражи по интернету има пуно референци где западне дипломате спомињу његове узјаве "у четри ока" како ето он и Тадић разумеју да Косово "мора да оде" али ето они не могу сада да признају Косово због тога што то није популарно у Србији иначе би они то одмах урадили али ће свакако бити максимално кооперативни и неће правити проблеме.

1. Довођење Еулекс-а је суштински пораз а то је прогласио као успех.
2. Уместо да тужи све оне који су признали Косово он тражи јебено саветодавно мишљење и то је прогласио као успех.
3. И поред свег једења гована у ЕУ није постигнуто ништа у ЕУ интеграцијама. Чак ни прелазни споразум није примењен.
4. Шта је са визама?
5. Протеривање амбасадора Македоније и Црне Горе због признавање Косова је лицемерно јер то није урадио амбасадориам моћнијих земаља. Чак ни Хрватској. И то је као успех!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Тоатлно неозбиљно.

gresis obicno mu se to najvise i zamera da isto prica i ‚‚unutra‚‚ i ‚‚spolja‚‚
i koji je to poraz on proglasio za uspeh?
Потражи по интернету има пуно референци где западне дипломате спомињу његове узјаве "у четри ока" како ето он и Тадић разумеју да Косово "мора да оде" али ето они не могу сада да признају Косово због тога што то није популарно у Србији иначе би они то одмах урадили али ће свакако бити максимално кооперативни и неће правити проблеме.

2. Уместо да тужи све оне који су признали Косово он тражи јебено саветодавно мишљење и то је прогласио као успех.
3. И поред свег једења гована у ЕУ није постигнуто ништа у ЕУ интеграцијама. Чак ни прелазни споразум није примењен.
4. Шта је са визама?
5. Протеривање амбасадора Македоније и Црне Горе због признавање Косова је лицемерно јер то није урадио амбасадориам моћнијих земаља. Чак ни Хрватској. И то је као успех!?

hmm..ako su te izjave tačne, to je stvarno strašno...od tačaka za 2.,3. i 4. se slažem, a za 1. i 5. ne znam šta da kažem (eto malo u stihu  Smile)
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat

meni se čini da je to ipak taktika onih koji su za nezavisnost kosova, uostalom ako je tačno to zašto su onda oni nezadovoljni sa jeremićem!?

Citat

nije poraz jer unmik nije nista uradio na kosovu. za mene ne bi bio uspeh da je ostao unmik, a pogotovo sto to srbija ne bi sebi mogla da postavi kao cilj jer je nerealno

Citat

tim tuzbama se ne bi nista postiglo. to pre svega tvrdi vojin dimitrijevic strucnjak za medjunarodno pravo
Citat

primena sporazuma je najmanje posao ministarstva spoljnih poslova. to je jedan sporazum koji se pre svega odnosi na trgovinu za sta nije nadlezno MIP i Jeremic

Citat
4. Шта је са визама?

ni to nije posao jeremica, nasi moraju da donesu i neke zakone da bi dobili vizne olaksice pa i ukidanje
Citat

nije jeremic odgovoran za proterivanje

IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

loše strane: skoro sam pročitao da ga neke strane diplomate izbegavaju jer se često ponaša kao pametnjaković koji svima deli lekcije. gledajući neke njegove nastupe, mislim da u tome ima istine, a to već nije dobro. obzirom da je mlad, verujem da ide na živce mnogim starijim diplomatama..

nemojte ovo shvatit kao provokaciju
ali vecina srba spada u ovu kategoriju
ponasate se kao pametnjakovici i sve znate
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Ono sto radi Wolf Jeremic je tzv "zavlacenje pajsera"  Smile  (vidi Vujakliju Smile ) Ne znam samo kako covek misli da uradi ono sto kaze "uvesti Srbiju u EU, sa sve KiM" ... to tako nece da moze. Zato Jeremic polako ali sigurno pocinje da skace po ganglijama i igra igru bez kraja, jedina zrtva su Srbi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

nemojte ovo shvatit kao provokaciju
ali vecina srba spada u ovu kategoriju
ponasate se kao pametnjakovici i sve znate

..veruj mi da se slažem sa tobom po tom pitanju..
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 15:58:06 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Jedini covjek koji svoj posao odradjuje maksimalno dobro s obzirom na uslove.
Zato sam ja glasao da jeste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava Zemun,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson 
Covek radi svoj posao, a to nema veze da li je dobar, losa ili zao...

Баш тако,ради то што му се каже,ништа више,ништа мање,што је опет много више од већине других министара који су залутали на своје тренутне позиције,она несрећница што нам је министар спорта ми прва пада на памет.
А Расносач пица је објаснио све(реално),не може и Косово и ЕУ и само нас непотребно малтретирају већ годинама са причом како су то одвојене теме.Тадић и екипа ће нас завлачити са тиме како су они велики борци за одбрану територијалне целовитости још коју годину,а онда ће кренути прича како треба неке реалности да прихватимо.Не нападају западни политичари Јеремића зато што је он такав какав је,него нам дају до знања да свако одбијање прихватања њихове визије будућности Балкана је неприхватљиво.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.